Boy Next door: Jennifer Lopez svede sousedovic syna

Boy Next door: Jennifer Lopez svede sousedovic syna | Fandíme filmu
Jennifer Lopez většinou zpívá, ale občas si odskočí k filmu. Tentokrát natočí thriller v produkční stáji, která stojí za Paranormální aktivitou.

Producent Jason Blum je známý svými úspěšnými nízkorozpočtovými filmy, jako jsou například Paranormal Activity nebo nedávno promítaná Očista. Další film, který si vezme pod svá křídla, bude thriller The Boy Next Door, v hlavní roli s Jennifer Lopez. O dalším obsazení se zatím moc neví, avšak o postu režiséra se už jedná a vypadá to, že by jej mohl obsadit Rob Cohen (xXx, Mumie: Hrob Dračího císaře). Podle scénáře od Barbary Curry by se mělo začít natáčet již letos na podzim. Na internetu se už objevil i nástin děje, avšak zatím není oficiální.

Jenifer Lopez je čerstvě rozvedenou matkou, která má románek s kamarádem svého dospívajícího syna. Jakmile se však rozhodne jejich vztah ukončit, věci naberou nečekaný spád. Uvidíme jak si Jennifer poradí s rolí „pumy“ v problémech a zda se vůbec snímek podívá do českých luhů a hájů. Myslíte si, že je Lopez správnou volbou pro hlavní roli nebo se vám její herecké výkony příliš nezamlouvají a na jejím místě byste raději viděli někoho jiného?

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest