Mizerové 4: Vrací se předchozí záporák

Mizerové 4: Vrací se předchozí záporák | Fandíme filmu
Sony Pictures
Návrat Willa Smithe a Martina Lawrence do kin se blíží.

Jeden z filmů, jejichž uvedení zkomplikovaly loňské hollywoodské stávky, jsou také „Mizerové 4“ (Bad Boys 4), kteří zatím neodhalili, pod jakým názvem vstoupí doopravdy do kin. Natáčení začalo loni na jaře, ale v červenci muselo být kvůli stávkám pozastaveno.

Teď je snad všechno na dobré cestě. Will Smith před týdnem sdílel video, kde prozradil, že do konce obnoveného natáčení zbývá osm dní. Někdy v těchto dnech tedy padne poslední klapka a bude hotovo. Produkce pak bude mít zhruba tři měsíce na to, aby snímek dokončila. Což by snad nemělo být nijak šibeniční, protože Mizerové nejsou tím typem série, která by se opírala o spoustu digitálních triků.

Dokonce bychom se návratu Mizerů měli dočkat o něco dříve, než se původně plánovalo. Ze čtrnáctého června byl termín posunutý na 7. června 2024. V Česku zatím na oznámení drobné změny čekáme, nicméně u podobně velkých filmů je docela obvyklé, že jsou v USA i Evropě uvedeny ve stejném týdnu.

Magazín Variety potvrdil něco, o čem jsme mohli dosud jen spekulovat: Vrací se Jacob Scipio, aby znovu vystupoval jako Armando Aretas. V předchozím dílu série to byl jeden ze dvou hlavních záporáků. Spáchal řadu zločinů, dokonce zavraždil kapitána Howarda, blízkého parťáka hlavních hrdinů. Posléze se ukázalo, že jde o dávno ztraceného Mikova (Smith) syna. V závěru filmu skončil ve vězení a v titulkové mu nabídli příležitost se vykoupit. Zatím nevíme jakým způsobem, ale můžeme usuzovat, že přinejmenším bude radit policii, nebo rovnou bude pracovat pro nějaké černé komando nebo třeba jako agent v utajení.

Vedle Lawrence, Smithe a Scipia se vracejí Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig a Paola Núnez. Nově je doplňují Eric Dane, Ioan Gruffudd, Melanie Liburd, John Salley, Rhea Seehorn a DJ Khaled. Znovu režírují Adil El Arbi a Bilall Fallah, scénář napsal Chris Bremner. Produkuje také Jerry Bruckheimer.

Titulní foto je ilustrační, z předchozího filmu

Zdroje: Variety, Deadline, Will Smith

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest