Normal: Tvůrci akčňáku Nikdo chystají novinku

Normal: Tvůrci akčňáku Nikdo chystají novinku | Fandíme filmu
Universal Pictures
Rovnou si také můžete pustit nový krátký akční film s Bobem Odenkirkem v hlavní roli.

Bob Odenkirk byl dlouhá léta známý publiku jako představitel charakterních rolí, především komediálnějšího ražení. Pro většinu diváků už bude navždycky Saul Goodman ze seriálů Perníkový táta a Volejte Saulovi. Před pár lety ale chytil akční slinu a natočil snímek Nikdo, kde ztvárnil zdánlivě obyčejného taťku od rodiny, co má za sebou hodně drsnou minulost. Zřejmě to nebyl jen výstřelek, protože se Bob k akci vrací.

Odenkirk v chystaném snímku Normal bude vystupovat jako Ulysses (Odysseus), který se stává dočasným šerifem ospalého městečka zvaného Normal. Předchozí šerif zemřel za nepříznivých okolností. Místní banku vykrade páreček cizáků a Ulysses při své vyšetřování zjišťuje, že městečko skrývá pod svým klidným povrchem hrozivá tajemství. A uvrtaní jsou do nich všichni místní. Barman, kněz…prostě všichni. Doteď chtěl Ulysses především uprchnout svým vlastním démonům, ale je na něm, aby celé zločinecké spiknutí důkladně rozpletl.

Scénář napsal Derek Kolstad, který napsal Nikoho a sérii Johna Wicka. Spolu s nimi novinku produkuje ještě Marc Provissiero, který také spolupracoval už na Nikom. Režie se chopí Ben Wheatley, autor snímků jako Seznam smrti, Křížová palba nebo Meg 2: Příkop.

Jestli se už teď na Normal těšíte, tak vám určitě zpříjemní den krátký film Wish Me Luck. Ten Odenkirk natočil jako zkoušku před natáčením Nikoho, aby si ověřil, že před kamerou nebude v akční roli dělat ostudu. Teď byl snímek zveřejněný online:

Titulní foto je ilustrační: Bob Odenkirk ve snímku Nobody

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest