Evil Dead: Chystá se nový film, známe režiséra

Evil Dead: Chystá se nový film, známe režiséra | Fandíme filmu
Warner Bros.
Režisér s podezřele slovanským příjmením se zakousne do klasické hororové ságy.

Oficiálního oznámení se dočkal další film ze světa Evil Dead. Nevíme o něm zhola nic. Pouze to, že je novina označovaná jako „spin-off“. To by nám mohlo naznačovat, že nepůjde o pokrčování příběhů Ashe, remaku z roku 2013 ani loňského Smrtelného zla: Probuzení. Novinku produkuje otec celé série Sam Raimi.

Jediné, co skutečně víme, je jméno režiséra. Tím se stal Sébastien Vaniček. Příjmení zní až podezřele slovansky, avšak ať jsem pátral, jak jsem pátral, nepodařilo se mi dohledat, zda náhodou rodina nemá kořeny někde v blízkém okolí. Už křestní jméno napovídá, že sám Sébastien je Francouz – narodil se na předměstí Paříže.

Dlouhá léta se věnoval krátkým filmům a výtvarnému umění – na jeho Instagramu můžete vidět, že pro skicování má opravdu vášeň a talent. Pořádnou pozornost filmové veřejnosti k němu přitáhla až jeho celovečerní prvotina Vermines, která byla v rámci Festivalu otrlého diváka u nás uvedena pod názvem Vermines. Jde o hodně drsnou a nepříjemnou podívanou, v níž je do karantény uvržený celý panelák, v němž se rozmnožili vražední pavouci. Níže si můžete pustit trailer, ať máte představu, jaký filmař vlastně do světa Evil Dead vstupuje.

Titulní foto je ilustrační, ze Smrtelného zla: Probuzení

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest