Percy Jackson: Vyhrajte knižní komplet

Percy Jackson: Vyhrajte knižní komplet | Fandíme filmu
Percy Jackson: Moře nestvůr momentálně běží v našich kinech a vy spolu s e-shopem KNIHCENTRUM.cz můžete vyhrát knižní předlohu.

Film Percy Jackson: Moře nestvůr si od nás vysloužil více než slušné hodnocení, avšak každý Percyho fanda vám řekne, že knížka je prostě knížka. Pokud s tvrzením souhlasíte, pak je tahle soutěž určena právě Vám. Ve spolupráci s internetovým knihkupectvím KNIHCENTRUM.cz si můžete zahrát o dárkový komplet všech pěti dílů série o Percym Jacksonovi. Pravidla soutěže jsou jednoduchá. Odpovězte na soutěžní otázku a správnou odpověď zašlete do 13. října na adresu soutez@fandimefilmu.cz. Soutěžní otázka zní: Jak se jmenuje trilogie, kterou spisovatel Rick Riordan na Percyho Jacksona navázal. Do mailu kromě odpovědi uveďte své plné jméno a zasílací adresu. Výherce bude vylosován ze všech správných odpovědí, o výhře bude nejprve elektronicky uvědomen a následně ji obdrží poštou. O výhru se mohou ucházet adresáti z České republiky a Slovenska.

Pokud byste si s otázkou nevěděli rady, napovíme vám, že správnou odpověď není těžké najít na webu KNIHCENTRUM.cz, kde si také můžete za zvýhodněné ceny nakoupit celou řadu filmových předloh, komiksů a dalších knížek. Při objednávce nad 500 Kč je doprava zdarma.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest