Hra doopravdy: Kaley Cuoco si vyzkoušela akční roli

Hra doopravdy: Kaley Cuoco si vyzkoušela akční roli | Fandíme filmu
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 5 obrázků
Představitelka Penny z Teorie velkého třesku ztvárnila v akční komedii tajnou agentku. Už teď můžete film vidět doma.

Kaley Cuoco se stala globální superstar díky sitcomu Teorie velkého třesku. Ze všech herců, kteří v hlavních vystupovali, se jí následně podařilo nakopnout nejplodnější kariéru. Nadabovala hned čtyři řady animované série Harley Quinn. Vedle toho si také našla škatulku, která jí nesmírně sedí: Ženy, co se jak slepé k houslím připletou k nějakému zločinu. Nejlépe to vyšlo v Letušce, s menšími úspěchy to zopakovala ještě ve druhé řadě Letušky, v Based on a True Story nebo v Muži z Toronta.

V novém filmu Hra doopravdy (Role Play) svou „akční kariéru“ Kaley posunula o kus dál a rovnou ztvárnila tajnou agentku. Koncepčně může film připomínat Pravdivé lži, Pána a paní Smithovi či třeba loňské Ghosted s Chrisem Evansem. Kaley ve filmu totiž předstírá, že je obyčejná manželka a máma, ačkoliv potají plní agentské mise. Oficiální anotace říká:

Emma a Dave si jedné noci v New Yorku okoření výročí svatby hrou na někoho jiného. Ale v momentě kdy Bob odhalí Emminu tajnou existenci nájemné vražedkyně, o které Dave nemá tušení, se vše vymkne kontrole a její rodina je v ohrožení. Aby ji ochránila, stůj, co stůj, musí se spolehnout na své smrtící schopnosti a odhodlání.

Davea hraje David Oyelowo, Boba Bill Nighy. V dalších rolích vystupují Connie Nielsen, Rudi Dharmalingam a Simon Delaney. Film natočil Thomas Vincent (seriály Bodyguard, Jack Reacher). Film můžete už teď vidět na službě Amazon Prime Video, ačkoliv je třeba férově říct že recenze snímku jsou slabé – mluví o kostrbatém scénáři a průměrném zpracování. Když už někdo Hru doopravdy chválí, tak jako neškodnou, spotřební zábavu. Ale pusťte si trailer a sami uvidíte, zda snímek na Amazon Prime Video budete chtít zkusit.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Galerie: 6

Hra doopravdy: Kaley Cuoco si vyzkoušela akční roli | Fandíme filmu Hra doopravdy: Kaley Cuoco si vyzkoušela akční roli | Fandíme filmu Hra doopravdy: Kaley Cuoco si vyzkoušela akční roli | Fandíme filmu Hra doopravdy: Kaley Cuoco si vyzkoušela akční roli | Fandíme filmu Hra doopravdy: Kaley Cuoco si vyzkoušela akční roli | Fandíme filmu Hra doopravdy: Kaley Cuoco si vyzkoušela akční roli | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest