Memory: Jessica Chastain v novém dramatu čelí nástrahám demence

Memory: Jessica Chastain v novém dramatu čelí nástrahám demence | Fandíme filmu
High Frequency Entertainment
Zobrazit další 4 obrázky
Když do vašeho života vstoupí člověk, který si skoro nic nepamatuje, problémy jsou na cestě. Pusťte si trailer.

Jessica Chastain už pár let patří mezi přední dramatické herečky generace. Na prvního Oscara byla nominována za Černobílý svět z roku 2011. Už rok na to přišlo 30 minut po půlnoci, pak tu máme Interstellar, Marťan, To Kapitola 2, seriál Scény z manželského života a předloni definitivně dostala svého prvního Oscara za Očima Tammy Faye.

Další náročnou roli dostala ve snímku Memory (Paměť), který divákům přibližuje úklady fungování s ranou demencí. Chastain ve snímku hraje sociální pracovnici Sylvii, která žije prostým životem. Stará se o dceru, chodí do práce a na schůzky anonymních alkoholiků. Všechno se převrátí vzhůru nohama, když jí do života vstoupí Saul, jehož potká na středoškolském srazu. Ten ji sleduje domů, kde čeká v dešti až do rána. Když jej Julia venku najde a zavolá jeho bratrovi Isaacovi, dozvídá se, že Saul trpí ranou fází demence, kvůli které bývá často zmatený, dezorientovaný a má potíže s pamětí.

Saula hraje Peter Sarsgaard, Isaaca Josh Charles. V dalších rolích vystupují Merritt Wever, Jessica Harper a Elsie Fisher. Film napsal a zrežíroval Michel Franco, jenž je zodpovědný za snímky Západ slunce, Chronic či After Lucia. Pozitivní recenze si pochvalují herecké výkony i Francovo vypravěčství. Česká premiéra zatím nebyla ohlášena, tak si alespoň pusťte trailer:

Podklady a foto: High Frequency Entertainment

Galerie: 5

Memory: Jessica Chastain v novém dramatu čelí nástrahám demence | Fandíme filmu Memory: Jessica Chastain v novém dramatu čelí nástrahám demence | Fandíme filmu Memory: Jessica Chastain v novém dramatu čelí nástrahám demence | Fandíme filmu Memory: Jessica Chastain v novém dramatu čelí nástrahám demence | Fandíme filmu Memory: Jessica Chastain v novém dramatu čelí nástrahám demence | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest