Peaches: Oblbování bohatých páprdů se kráskám krutě vymstí

Peaches: Oblbování bohatých páprdů se kráskám krutě vymstí | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Hongkongská režisérka točí s anglickou a francouzskou herečkou variaci na české Sedmikrásky.

Určitě už jste slyšeli termín „sugar daddy“. V češtině je to nejčastěji asi člověk, kterým se „necháte vydržovat“. Podstatou je, že někdo (obvykle pohledný, mladý…) navazuje vztah s druhou osobou (mužem, obvykle starším, bohatším), která může protějšku zpříjemnit život (z hlediska materiálních hodnot). Bavíme se o čemkoliv na škále od večeří a drobných dárečků, až po život s veškerým komfortem. Stejně tak vydržovaná osoba může být svému daddymu zcela oddaná, nebo z něj jen vysávat prachy a na oplátku mu dopřát přinejlepším malý kousek svojí pozornosti.

Ve filmu Peaches se bavíme o případu, kdy daddy narazil na zlatokopku nejhrubšího zrna a ze situace pro něj mohou vzejít jen vzdušné zámky. Děj je zasazený do současného Hongkongu kde se dvě zkažené kamarádky živí tím, že podvádějí naivní cukrtaťky. Pak ale jednou zjistí, že drahá kabelka Birkin bag, kterou dostaly od jednoho ze ctitelů darem, je padělek. V tu chvíli je všichni jejich předchozí nápadníci a všechny jejich předchozí zločiny dostihnou.

V hlavních rolích vystupují Emma Corrin (Koruna) a Lucie Zhang (Paříž, 13. obvod). Režíruje Jenny Suen, pro niž jde o první celovečerní hraný film v anglickém jazyce, který natáčí bez dalšího režijního parťáka. Mezi producenty figuruje Cate Blanchett.

Tvůrci slibují nezkrotnou ódu na mládí a svobodu, které nebude chybět fyzický styl komedie, který je Hongkong typický. Tematicky se snímek zaměřuje na to, co znamená být mladý v dnešním světě, jenž se zdánlivě řítí do záhuby. A proč by vlastně někdo měl brát život vážně, když na vás všechno kolem křičí, že nad budoucností se už teď smráká?

Pro našince je také pozoruhodné, že jde o volnou adaptaci Sedmikrásek od Věry Chytilové. Natáčet se bude začátkem příštího roku v Hongkongu.

Foto je ilustrační - Emma Corrin ve filmu Milenec lady Chatterleyové (2022)

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Peaches: Oblbování bohatých páprdů se kráskám krutě vymstí | Fandíme filmu Peaches: Oblbování bohatých páprdů se kráskám krutě vymstí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest