No Way Up: Potopené letadlo ohrožuje žralok – trailer

No Way Up: Potopené letadlo ohrožuje žralok – trailer | Fandíme filmu
Altitude Film
Zobrazit dalších 5 obrázků
V novém thrilleru cestující zázrakem přežijí havárii letadla, jen aby je začal ohrožovat hladový predátor.

Před pár dny tu byla řeč o chystaném thrilleru Drowning, kde letadlo havaruje do oceánu a potopeným přeživším dochází vzduch. No Way Up má úplně stejný výchozí bod. Dokonce v obou filmech shodně hrozí, že se vrak potopí do ještě větších hlubin. Co však má No Way Up oproti svému konkurentovi navrch, je žralok!

Jak můžete sami vidět v traileru, kdyby náhodou hrstka přeživších neměla už tak dost problémů, ještě se musí vypořádat se zubatým zabijákem, který čile krouží kolem prakticky bezbranné kořisti. Na první pohled to vypadá, že rozpočet No Way Up nebyl úplně marný a nepůjde jen z hromady filmů, kde jsou viditelně digitální žraloci jen pro ostudu. Tady se buď pracovalo s robotickou loutkou, nebo byly počítačové efekty na úrovni. I scéna havárie vypadá docela slušně a celkově zatím film působí dobrým dojmem, jako napínavá zábava, ve které nervózně odtikává čas.

Lidé, kteří spolu nemají jinak nic společného, jsou nuceni spolupracovat, když jejich letadlo havaruje v Pacifiku. Vrak nebezpečně balancuje na hraně bezedné průrvy, zatímco několik cestujících a členů posádky přežívá ve vzduchové kapse. Kyslík ale rychle dochází a boj o přežití se stupňuje, když na ně nebezpečí začíná doléhat i z vnější.

Snímek natočil Claudio Fäh, původně trikař, který je jako režisér podepsaný pod filmy Muž bez stínu 2, Odstřelovač: Reloaded nebo Bojovníci severu: Sága Vikingů. Scénář napsal Andy Mayson, jenž dlouhodobě produkoval a teď také začal psát. V hlavních rolích vystupují Colm Meaney, Phyllis Logan, Sophie McIntosh, Will Attenborough a Jeremias Amoore. S uvedením se počítá na začátek příštího roku. Zatím si pusťte trailer.

Podklady a foto: Altitude Film

Galerie: 6

No Way Up: Potopené letadlo ohrožuje žralok – trailer | Fandíme filmu No Way Up: Potopené letadlo ohrožuje žralok – trailer | Fandíme filmu No Way Up: Potopené letadlo ohrožuje žralok – trailer | Fandíme filmu No Way Up: Potopené letadlo ohrožuje žralok – trailer | Fandíme filmu No Way Up: Potopené letadlo ohrožuje žralok – trailer | Fandíme filmu No Way Up: Potopené letadlo ohrožuje žralok – trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest