Site: Hrdina sci-fi thrilleru propadá časem do válečného vězeňského tábora

Site: Hrdina sci-fi thrilleru propadá časem do válečného vězeňského tábora | Fandíme filmu
ABC
Prožívat traumata, kteří za druhé světové války pocítili naši předkové, není žádná legrace.

Do kin míří nový sci-fi thriller Site (zhruba „Základna“). Ten divákům slibuje napínavou zábavu, která se ve druhém plánu snaží také něco říct, ne jen bavit. Film podle tvůrců zkoumá naši vzájemnou propojenost a zároveň schopnost si mezi sebou krutě ubližovat. Pokud se podle režiséra nepoučíme z minulosti, jsme odsouzeni opakovat stále ty samé chyby.

Hlavním hrdinou Site je Neil, který se spolu s obchodním partnerem Garrisonem vydá na obhlídku opuštěné armádní testovací základny. Na místě zažije nevysvětlitelné zkreslení času. Tím to ale nekončí. Neil opakovaně zažívá extrémně traumatické flashbacky z tábora 731, kde Číňané za druhé světové války drželi válečné zajatce. Hrdina tuší, že dávná historie má něco společného s jeho vlastní rozháranou přítomností. Nepopsatelně brutální události, které se na místě odehrály, nějak souvisejí s Neilovým vlastním traumatem, jeho synem Wileym a manželkou Elenou. Najatá vyšetřovatelka Naomi má za úkol vypátrat posledního přeživšího vědce, který na základně pracoval a může zodpovědět Neilovy palčivé otázky.

Neila ztvárnil Jake McLaughlin (Volavka, Quantico), Garrisona Theo Rossi (Armáda mrtvých, Marvel's Luke Cage, Zákon gangu), Elenu Arielle Kebbel (Hráči, Záchranáři L.A.), Naomi Miki Ishikawa (Teror, Falcon a Winter Soldier). Dále hrají Clyde Kusatsu, Yoson An či Carson Minniear. Site napsal a natočil Jason Eric Perlman, dříve podepsaný pod horor Treshold.

Site má dotočeno, chystá se uvedení v kinech.

Titulní foto je ilustrační, Jake McLaughlin v seriálu Quantico

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest