Plán pro rodinu: Mark Wahlberg tají před nejbližšími, že je špion

Plán pro rodinu: Mark Wahlberg tají před nejbližšími, že je špion | Fandíme filmu
Apple TV+
Zobrazit další 3 obrázky
Skloubit rodinu se špionáží a všechno utajit není hračka.

Někdy Mark Wahlberg hraje akční hrdiny, jindy vystupuje v rodinných komediích. Teď obojí spojil v novince Plán pro rodinu (The Family Plan). Ta staví na klasické premise, kdy jeden člen rodiny před bližními tají svoji skutečnou identitu a z neustálého kličkování a střetu dvou světů může (v ideální případě) vzejít spousta legrace.

V Plánu pro rodinu hraje Wahlberg Dana Morgana, oddaného manžela, tátu a úspěšného prodejce automobilů, který má rád svůj poklidný život na předměstí. To ale není celá pravda. Pár desítek let zpátky byl Dan elitním vládním zabijákem, který likvidoval ty nejnebezpečnější hrozby. Teď jej vystopovali jeho dávní nepřátelé. Taťka rychle sbalí svou nic netušící manželku, vzdorovitou dceru, syna pro-gamera a své rozkošné desetiměsíční miminko a společně se vydávají na nečekaný road trip do Las Vegas. Dan je odhodlaný svou rodinu ochránit před nebezpečím, dopřát jí životní dovolenou a zároveň neodhalit svou skutečnou identitu.

Danovu ženu ztvárnila Michelle Monaghan, dále hrají Zoe Margaret Colletti, Van Crosby, Maggie Q, Ciarán Hinds a Saïd Taghmaoui. Snímek natočil Simon Cellan Jones (seriály Hráči, Odstřelovač, Diplomatické vztahy), scénář napsal David Coggeshall (Sirotek: První oběť, Prey). Apple TV+ novinku uvede 12. prosince. Dole v galerii jsou první fotky.

Podklady a foto: Apple TV+

Galerie: 4

Plán pro rodinu: Mark Wahlberg tají před nejbližšími, že je špion | Fandíme filmu Plán pro rodinu: Mark Wahlberg tají před nejbližšími, že je špion | Fandíme filmu Plán pro rodinu: Mark Wahlberg tají před nejbližšími, že je špion | Fandíme filmu Plán pro rodinu: Mark Wahlberg tají před nejbližšími, že je špion | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest