Philomena: Trailer na roztomilou britskou komedii

Philomena: Trailer na roztomilou britskou komedii | Fandíme filmu
Judy Dench hledá svého syna, kterého se musela po porodu nedobrovolně vzdát.

Režisér Stephen Frears, dvakrát nominovaný na Oscara za své snímky Královna a Švindlíři, přichází se svým novým počinem. Tím není nic jiného, než drama, okořeněné britským humorem, natočené dle skutečné události.

V roce 1952 skončila mladičká Philomena Lee (Judi Dench – agentka M v bondovkách) v klášteře a jelikož byla zároveň těhotná, byla nucena se svého potomka vzdát. Celý život zasvětila pátrání po jeho nalezení, avšak marně. Po skoro padesáti letech se však objevuje novinář Martin Sixsmith (Steve Coogan, který se zároveň podílel na scénáři), ten se dozvídá o Philomenině marném pátrání a rozhodne se jí pomoci. Oba dva vyrážejí na cestu do Ameriky, během které si k sobě navzájem vytvoří hluboké pouto.

Snímek není jen o hledání, je o dvou zcela rozličných lidech, kteří si navzájem pomáhají a dokazují, že naděje umírá poslední. Premiéra filmu byla na filmovém festivalu v Benátkách a speciální prezentaci bude mít také na Toronto International Film Festivalu. Celosvětová premiéra se potom odbude 1. listopadu, jak jinak než ve Velké Británii. K dispozici je trailer a plakát k filmu.

Philomena: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest