Freelance: John Cena vs. helikoptéra v nové upoutávce

Freelance: John Cena vs. helikoptéra v nové upoutávce | Fandíme filmu
Relativity Media
Zobrazit dalších 8 obrázků
Novinářka a její bodyguard se špičkují při návštěvě nebezpečné diktatury, kde jim neustále hoří za patami.

Už zítra jde v zámoří do kin akční komedie Freelance. V našich kinech se spíš nedočkáme, nicméně lze očekávat, že za pár týdnů snímek zamíří do online distribuce. Film přinese bláznivou akční zábavu toho nejklasičtějšího mustru. John Cena hraje bývalého elitního vojáka, který má za úkol hlídat novinářku (Alison Brie) v třaskavé diktatuře, kde během jejich návštěvy shodou okolností dojde ke státnímu převratu. Humor vychází z absurdních situací, kdy se dva Američané konstantně dostávají do střetů s ozbrojenými milicemi. Vše jim okoření vzájemný nesoulad a svržený diktátor (Juan Pablo Raba) na krku, který na celou situaci kouká úplně jinýma očima.

Vypuštěna byla celá sada nových upoutávek, které film blíže představují. Jednak je tu sled akčních scén. Mezi ty patří přestřelka na mostě, kde se lidové povstání proti diktátorovi poprvé naplno rozhoří. A pak ještě střet s vrtulníkem, kdy se opěšalá dvojice musí postavit rotačnímu kulometu a raketám, co na ně prší z nebes.

Zbylé momenty potom především představují postavy a jejich vzájemnou dynamiku. Cenův Mason je drsňák a hláškař, ale zároveň je to pořád člověk, ne jen akční mašina – můžeme vidět, že naskočit do ostré situace pro něj není jednoduché. U novinářky Claire je cítit jistá povýšenost, ale zároveň je patrné, že není úplný nelida a nejspíš můžeme očekávat, to mezi ní a Masonem začne jiskřit. A pak je tu ještě diktátor Venegas, jenž si povstání zjevně bere osobně – jako něco, co mu zbytečně kazí odpoledne.

Freelance je akční komedie o bývalém členovi speciálních sil (John Cena), který opustil armádu a založil si rodinu. Několik let se snaží přizpůsobit životu na předměstí, ale grilování se sousedy ani vození dětí do školy nejsou to pravé ořechové a splátky hypotéky se nepříjemně vrší. Proto se hrdina rozhodne vrátit ke svému řemeslu a přijme zakázku jako ostraha pro novinářku (Alison Brie), jež se vypraví natočit rozhovor s krutým diktátorem (Juan Pablo Raba). S tím samým diktátorem, který možná napadl hrdinovu jednotku. Když dojde uprostřed interview k vojenskému převratu, je trojice nucená uprchnout do džungle, kde se snaží přežít přírodní podmínky, armádu a jeden druhého. V dalších rolích vystupují Christian Slater, Alice Eve a Marton Csokas. Režíroval Pierre Morel. Datum premiéry je v zámoří stanoveno na 6. října, o mezinárodním uvedení zatím podrobnosti nemáme.

Podklady a foto: Relativity Media

Galerie: 9

Freelance: John Cena vs. helikoptéra v nové upoutávce | Fandíme filmu Freelance: John Cena vs. helikoptéra v nové upoutávce | Fandíme filmu Freelance: John Cena vs. helikoptéra v nové upoutávce | Fandíme filmu Freelance: John Cena vs. helikoptéra v nové upoutávce | Fandíme filmu Freelance: John Cena vs. helikoptéra v nové upoutávce | Fandíme filmu Freelance: John Cena vs. helikoptéra v nové upoutávce | Fandíme filmu Freelance: John Cena vs. helikoptéra v nové upoutávce | Fandíme filmu Freelance: John Cena vs. helikoptéra v nové upoutávce | Fandíme filmu Freelance: John Cena vs. helikoptéra v nové upoutávce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest