Fotři: Trio tatíků v nové komedii nemá nervy na moderní výstřelky

Fotři: Trio tatíků v nové komedii nemá nervy na moderní výstřelky | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Známý komik Bill Burr převedl své cholerické nadávání na svět do filmové podoby. Už brzy na Netflixu.

Kdo sledujete stand-upy nebo late night shows s komediálními hosty, tomu téměř jistě není cizí Bill Burr. Vždycky vystupoval jako staromilský cholerik, který s chutí provokuje, neoplývá velkou tolerancí a neváhá zkritizovat všechny a všechno. Zvlášť cokoliv moderního. Tu a tam jako hubatý bručoun vystupuje ve filmu nebo v televizi, většinou ve vedlejších rolích. Novinka Fotři (Old Dads) jej nicméně představila v roli hlavní. Zároveň je jeho režijním debutem.

Burr do velké míry vlastně hraje sám sebe. Jeho hrdina Jack je stárnoucí táta, který má problémy zapadnout. Nerozumí si s mladšími rodiči v synově progresivní školce, kde má potíže i s ředitelkou, které má konstantně chuť vjet do vlasů. Jednou se neudrží, vztekle vybuchne a je přinucený se svojí náturou něco začít dělat. V práci to také není procházka růžovým sadem. Spolu se dvěma nejlepšími kamarády, Connorem a Mikem, prodají po třiadvaceti letech svou firmu, ve které i nadále pracují jako zaměstnanci. O generaci mladší šéf ale začne společnost prakticky okamžitě měnit a chce vybudovat značku, která bude genderově neutrální, bude mít nulovou uhlíkovou stopu a všeobecně bude odpovídat modernímu životnímu stylu 21. století.

Connor to také nemá jednoduché, když se neustále snaží udržet mládí, které mu dávno proteklo mezi prsty. Až příliš se neustále snaží dokázat, že je cool a jde s dobou, což většinou působí extrémně trapně. A Mike je sice na první pohled z celé trojky nejvyrovnanější, ale když zjistí, že je jeho výrazně mladší partnerka těhotná, také ho to pořádně rozhodí. Pánové zkrátka nerozumějí ničemu, co přišlo na svět později než v osmdesátkách. Generační propast se zvětšuje, fotříci do měnící se společnosti přestávají zapadat. Pokud nechtějí, aby jim úplně ujel vlak, budou se muset přizpůsobit, nebo alespoň začít dělat kompromisy. A Jackovi se musí jedno nechat: Ačkoliv mu současnost vůbec nesedí, pro svého syna a rodinu je ochotný podstoupit úplně cokoliv.

V hlavních rolích krom Burra vystupují Bobby Cannavale a Bokeem Woodbine. Trojku pánů doplňují Katie Aselton, Reign Edwards, Miles Robbins, Jackie Tohn a Rachael Harris. Bill je také spoluautorem scénáře, spolu s Benem Tishlerem. Trailer signalizuje, že si Burr nedělá srandu jen z dnešní doby, ale poměrně rovnoměrně také z toho, jak je sám staromódní a cholerický. Film by tedy nemusel být jen jedovatým fňukáním stárnoucího chlapíka, ale skutečně trefnou legrací. Netflix novinku uvede 20. října.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 7

Fotři: Trio tatíků v nové komedii nemá nervy na moderní výstřelky | Fandíme filmu Fotři: Trio tatíků v nové komedii nemá nervy na moderní výstřelky | Fandíme filmu Fotři: Trio tatíků v nové komedii nemá nervy na moderní výstřelky | Fandíme filmu Fotři: Trio tatíků v nové komedii nemá nervy na moderní výstřelky | Fandíme filmu Fotři: Trio tatíků v nové komedii nemá nervy na moderní výstřelky | Fandíme filmu Fotři: Trio tatíků v nové komedii nemá nervy na moderní výstřelky | Fandíme filmu Fotři: Trio tatíků v nové komedii nemá nervy na moderní výstřelky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest