Guardians of the Galaxy: Bradley Cooper potvrzen

Guardians of the Galaxy: Bradley Cooper potvrzen | Fandíme filmu
Vin Diesel pořád malinko chodí kolem horké kaše, avšak prozrazuje mnohem víc a víc. Původně měl dostat vlastní Marvel film!

Není to tak dávno, co se objevily zprávy o tom, že Marvel jedná s Bradleym Cooperem o roli Rocket Raccoona. Teď už Bradley definitivně podepsal smlouvu, uvedl to režisér James Gunn na svém twitteru. Kdo naopak stále ještě vyjednává, je Vin Diesel, který by měl ztvárnit jinou animovanou postavu – chodící strom jménem Groot. Vše však nasvědčuje tomu, že podpis smlouvy už je jen formalita, herec se ve většině rozhovorů o roli vyjadřuje tak, jako by byla dávno jeho. Zároveň uvedl, že by se vedle dabingu měl zhostit také motion capturingu, jak ostatně už dříve naznačoval na svém facebooku (ke staršímu náznaku připojil fotografii, kterou najdete dole v galerii – Groot není žádný prcek).

Dohromady jsme se tedy nedozvěděli nic moc nového, avšak provokatér Diesel opět poškádlil naši fantasii, když dodal, že původně s Marvelem vyjednával o úplně jiné roli. Groota mu studio nabídlo teprve ve chvíli, když Vin usoudil, že ho fanoušci chtějí v Marvel Universe vidět tak strašně moc, že by se v něm měl objevit co nejdříve. A protože je momentálně jeho diář neskutečně nabitý, zbyl mu čas právě jenom na menší roli Groota. Předtím studio s hercem vyjednávalo o nějaké „nové znače“, která měla být součástí třetí fáze Marvel Universe a do kin vstoupit  v roce 2016 nebo 2017. Že by přeci jen měl Diesel původně hrát Luka Cage? Plánuje Marvel samostatný film s Visionem? Nebo během třetí fáze uvidíme hrdinu, o jehož vývoji zatím nemáme nejmenší potuchy?

Zdroje: Dieselův Facebook, Gunnův Twitter, Huffington Post, THR

Strážci Galaxie

01.08.2014 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest