She Came to Me: Peter Dinklage hledá v netradiční nevěře hudební inspiraci

She Came to Me: Peter Dinklage hledá v netradiční nevěře hudební inspiraci | Fandíme filmu
Vertical Entertainment
Zobrazit další 4 obrázky
Zašmodrchaná romantická komedie láká na silné ústřední obsazení.

Peter Dinklage je známý publiku hlavně jako Tyrion Lannister, jeho kariéra nicméně samozřejmě pokračuje i po skončení Hry o trůny. Nejnověji uvedení čeká na snímek She Came to Me. V tom Dinklage hraje geniálního, leč značně svérázného skladatele vážné hudby.

Snímek je vícegenerační romantickou komedií, v níž láska vstupuje do života hned několika ústředním postavám. Jednou z nich je skladatel, jemuž se kvůli tvůrčímu bloku nedaří dokončit operu. Pak tu máme svéráznou lodní kapitánku, se kterou skladatel prodělá milostný románek, což jej inspiruje k další tvorbě. Dále je tu jeho manželka, terapeutka, jež má zdánlivě všechno, avšak láska k ní také míří ze zcela nečekaného směru. A vedle toho se dva teenageři snaží přesvědčit rodiče, že jejich mladá láska opravu může vydržet navždy.

Snímek má výrazné obsazení, kdy v hlavních rolích vystupují Peter Dinklage, Anne Hathaway a Marisa Tomei. Bohužel, recenzenti snímek nehodnotí příliš dobře. V lepším případě zaznívá, že je film „slušný“, v tom horším rovnou kritici uvádějí, že ačkoliv se herci snaží seč mohou, děj je zkrátka tuctový, situace přitažené za vlasy a dialogy jalové. V traileru údajně můžeme vidět zhruba to nejlepší, co snímek nabízí.

She Came to Me natočila Rebecca Miller. Aktuálně snímek vstupuje do zahraniční kino distribuce. O uvedení u nás nebo online zatím nemáme zprávy.

Podklady a foto: Vertical Entertainment

Galerie: 5

She Came to Me: Peter Dinklage hledá v netradiční nevěře hudební inspiraci | Fandíme filmu She Came to Me: Peter Dinklage hledá v netradiční nevěře hudební inspiraci | Fandíme filmu She Came to Me: Peter Dinklage hledá v netradiční nevěře hudební inspiraci | Fandíme filmu She Came to Me: Peter Dinklage hledá v netradiční nevěře hudební inspiraci | Fandíme filmu She Came to Me: Peter Dinklage hledá v netradiční nevěře hudební inspiraci | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest