American Outlaws: Skutečný příběh bankovních lupičů dostal zfilmování

American Outlaws: Skutečný příběh bankovních lupičů dostal zfilmování | Fandíme filmu
Vertical
Zobrazit dalších 5 obrázků
Trio ztracených duší hledá osobní svobodu skrz loupežná přepadení. Pusťte si trailer, seznamte se.

Jedním z populárních témat celovečerních filmů jsou bankovní loupeže. Plán a provedení nabízejí napětí, osobní příběh lupičů pak buď slušnou zábavu nebo hutné drama. American Outlaws bude spíš ten druhý případ, protože film vychází ze skutečných událostí.

Vyprávění se zaměřilo na tři sourozence, bratry a sestru Doughertyovi. Ryan, LeeGrace a Dylan čelí hrozbě, že půjdou do vězení. V touze po své vlastní idealizované verzi svobody se rozhodnou vzít osud do vlastních rukou a vydávají se na loupežnou jízdu napříč Spojenými státy. Při hledání domova, bezpečí a štěstí se zoufale snaží poprat s nepříznivými kartami, které jim život rozdal a chybami mládí, které předurčily jejich životy na dlouho dopředu.

Filmaři vycházeli z toho, jak skutečné události v časopiseckém článku popsala Kathy Dobie. Scénář a režii má na svědomí Sean McEwen (Braking For Whales, Sick Girl). V hlavních rolích vystupují Emory Cohen, India Eisley, Sam Strike a Tess Harper. Snímek byl také poslední filmovou rolí nedávno zesnulého Treata Williamse. Při svojí festivalové premiéře si snímek odnesl rozporuplné reakce, které se pohybují na škále od silné chvály, až po naprosté zavržení. Jistý obrázek si můžete udělat z přiloženého traileru a fotek. Aktuálně film vstupuje na VOD, takže se zájemci s VPNkou mohou porozhlédnout po zahraničních službách.

Podklady a foto: Vertical

Galerie: 6

American Outlaws: Skutečný příběh bankovních lupičů dostal zfilmování | Fandíme filmu American Outlaws: Skutečný příběh bankovních lupičů dostal zfilmování | Fandíme filmu American Outlaws: Skutečný příběh bankovních lupičů dostal zfilmování | Fandíme filmu American Outlaws: Skutečný příběh bankovních lupičů dostal zfilmování | Fandíme filmu American Outlaws: Skutečný příběh bankovních lupičů dostal zfilmování | Fandíme filmu American Outlaws: Skutečný příběh bankovních lupičů dostal zfilmování | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest