Pet Sematary: Bloodlines – Nový Řbitov zviřátek má 1. trailer

Pet Sematary: Bloodlines – Nový Řbitov zviřátek má 1. trailer | Fandíme filmu
Paramount
Zobrazit další 4 obrázky
Chystaný horor se zuby nehty snaží svézt se slavnou knihou Stephena Kinga.

Stephen King je extrémně známý a populární autor. Není divu, že se jím Hollywood neustále inspiruje nebo jej rovnou adaptuje. Obsese hollywoodských manažerů známými značkami nicméně občas nabírá hodně zvláštních rozměrů. King napsal přes šest desítek románů a více než dvoustovku povídek. Namísto výpravy do dosud neprobádaných vod se často raději recyklují ty nejpopulárnější tituly.

Jen Řbitov zviřátek už dal vzniknout třem celovečerním filmům a teď se chystá čtvrtý. Novinka se jmenuje Pet Sematary: Bloodlines (zhruba „Řbitov zviřátek: Pokrevní linie“) a jde vlastně o prequel celého příběhu, potažmo o prequel filmového zpracování z roku 2019.

Čerstvě zveřejněný trailer k poslednímu snímku několikrát odkazuje, zároveň v některých místech upoutávka vyvolává dojem, že je naprosto nemyslitelné, aby se oba filmy odehrávaly na stejném místě. To je ale asi ten nejmenší problém, kterým trailer trpí. Daleko horší je, že krom odkazům na starší film a Kingovu knihu v upoutávce není vůbec nic zajímavého. Film působí jako ten nejtuctovější myslitelný horor, bez jediného zajímavého nápadu nebo postav. Snímek vznikl jako direct-to-video sequel a zatím naplňuje předsudky, jaké jde proti obdobným snímkům mít.

Děj je zasazený do roku 1969 a protagonistou je mladý Jud Crandall, jehož známe ze Řbitova zviřátek jako stárnoucího sousede rodiny Creedů. Mladý Jud by rád jednou pro vždy opustil svoje rodné město. To se však změní ve chvíli, kdy se setkává s utajeným zlem, které je zakořeněné hluboko ve zvrácené minulosti městečka a jeho vlastní rodiny. Společně s přáteli z dětství se Jud proti prastarému zlu postaví a zkusí jej zastavit dřív, než zničí vše, co mu stojí v cestě.

Juda ztvárnil Jackson White, dále hrají Forrest Goodluck, Jack Mulhern, Henry Thomas, Natalie Alyn Lind, Isabella Star LaBlanc, Pam Grier a David Duchovny. Režíruje Lindsey Beer, scénář spolu s ní napsal Jeff Buhler. Produkuje Lorenzo di Bonaventura. Datum premiéry je stanoveno na 6. října 2023. Primárně film vzniká pro Paramount+, dávalo by tedy smysl, pokud by jej u nás nabídla služba SkyShowtime. Pusťte si trailer, mrkněte dolů na fotky a dejte vědět, jaký dojem na vás zatím snímek dělá.

Podklady a foto: Paramount

Galerie: 5

Pet Sematary: Bloodlines – Nový Řbitov zviřátek má 1. trailer | Fandíme filmu Pet Sematary: Bloodlines – Nový Řbitov zviřátek má 1. trailer | Fandíme filmu Pet Sematary: Bloodlines – Nový Řbitov zviřátek má 1. trailer | Fandíme filmu Pet Sematary: Bloodlines – Nový Řbitov zviřátek má 1. trailer | Fandíme filmu Pet Sematary: Bloodlines – Nový Řbitov zviřátek má 1. trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest