The Astronaut: Kate Mara s sebou z kosmu přinese cosi nebezpečného

The Astronaut: Kate Mara s sebou z kosmu přinese cosi nebezpečného | Fandíme filmu
20th Century Studios
V klaustrofobickém thrilleru se v karanténě NASA dějí podivné věci.

V únoru jsme vám představili snímek The Astronaut, který bude sledovat komplikovaný návrat kosmonautky na Zemi. Tehdy se uvádělo, že ústřední protagonistku ztvární Emma Roberts. Nakonec to bude jinak. Magazín Deadline teď píše, že v hlavní roli uvidíme Kate Mara, aniž by bylo známo, proč k výměně došlo. Můžeme pouze spekulovat, nicméně v obdobných případech bývá nejčastějším důvodem k přeobsazení konflikt v diáři – je možné, že jak se natáčení filmu posouvalo, Roberts už zkrátka neměla čas.

Kate Mara je divákům známa ze seriálu Domek z Karet, z filmového Marťana či Fantastické čtyřky, popřípadě nedávné epizody seriálu Black Mirror. Kromě ní se k obsazení připojil také Gabriel Luna (Terminátor: Temný osud, The Last of Us, Agenti SHIELDu). Ten ve snímku představuje hrdinčina manžela. Již dříve byl obsazen Laurence Fishburne a jeho obsazení stále platí.

Astronautka Sam Walker (Mara), se ze svojí první vesmírné mise vrací na Zemi v záchranné kapsli. Ta je nalezena protržená v Atlantickém oceánu, daleko od pobřeží. Přesto je Sam nějakým zázrakem naživu. Doufá, že se bude moci vrátit k manželovi (Luna), avšak NASA ji umístí pod přísný dohled generála Williama Harrise (Fishburne). Ve vysoce zabezpečeném zařízení prodělává Sam rehabilitaci a lékařské testy. Když se v budově začnou dít znepokojivé věci, začne se Walker obávat, že ji zpátky na Zem následovalo cosi mimozemského.

Snímek jako svůj celovečerní debut připravuje režisérka a scenáristka Jess Varley. Nezávislá produkce obdržela výjimku od herecké asociace a smí se začít natáčet, i když aktuálně v Hollywoodu probíhá velká herecká stávka. Produkce začne v Irsku, letos v říjnu.

Titulní foto je ilustrační, Kate Mara ve filmu Marťan

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest