Sněžné bratrstvo: Netflix přináší skutečný příběh nedobrovolných kanibalů

Sněžné bratrstvo: Netflix přináší skutečný příběh nedobrovolných kanibalů | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Drsná havárie v mrazivé pustině donutila přeživší dělat hodně těžká rozhodnutí. Režíruje autor Jurského světa 2.

Zatím pořád ještě nevíme, kdy bude mít snímek Sněžné bratrstvo (Society of the Snow) premiéru. Netflix píše pouze „již brzy“. Film má být uvedený zároveň na Netflix a do kin. To by mohlo signalizovat, že má oscarové ambice. Tím pádem by k premiéře muselo dojít nejpozději do konce roku.

Světoznámý příběh ragbystů, kteří havarovali v zasněžených Andách se už několika filmových zpracování dočkal. Teď je tu další, které natočil J.A. Bayona, režisér filmů jako Jurský svět: Zánik říše, Nic nás nerozdělí nebo Sirotčinec. Momentálně se nám novinka představuje spolu s novým trailerem, jenž snímek prezentuje jako melancholickou, zádumčivou podívanou. Dole pod trailerem už čekají nejnovější fotky.

V roce 1972 havarovalo v Andách letadlo směřující z Uruguaye do Chile. Na palubě krom posádky cestovali členové ragbyového týmu, jejich rodiny a přátelé. Celkem 45 lidí. Vinou špatného počasí a nezkušeného kopilota začalo letadlo předčasně klesat, zasáhlo horu, ztratilo křídla a ocas a trup sklouzl po svahu a zůstal zaklíněný v horách. Část lidí zemřela ihned při pádu, část později na jeho následky. Zbylí přeživší byli v horách uvěznění celkem 72 dní. Záchranářské práce komplikovalo hledání bílého letadla na zasněžených vrcholcích. Přeživší byli vystavení extrémnímu počasí a nadmořské výšce, lavině a hladu. Nakonec se někteří uchýlili ke kanibalismu.

V hlavních rolích vystupují argentinští a uruguayští herci, konkrétně Enzo Vogrincic Roldán, Matías Recalt, Agustín Pardella, Tomas Wolf, Diego Ariel Vegezzi, Esteban Kukuriczka, Francisco Romero, Rafael Federman, Felipe González Otaño, Agustín Della Corte, Valentino Alonso, Simón Hempe, Fernando Contigiani García, Benjamín Segura nebo Jerónimo Bosia.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 5

Sněžné bratrstvo: Netflix přináší skutečný příběh nedobrovolných kanibalů | Fandíme filmu Sněžné bratrstvo: Netflix přináší skutečný příběh nedobrovolných kanibalů | Fandíme filmu Sněžné bratrstvo: Netflix přináší skutečný příběh nedobrovolných kanibalů | Fandíme filmu Sněžné bratrstvo: Netflix přináší skutečný příběh nedobrovolných kanibalů | Fandíme filmu Sněžné bratrstvo: Netflix přináší skutečný příběh nedobrovolných kanibalů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest