Moje tlustá řecká svatba 3: Hlučná rodinka letí dělat bordel do Evropy

Moje tlustá řecká svatba 3: Hlučná rodinka letí dělat bordel do Evropy | Fandíme filmu
Focus Features
Zobrazit další 4 obrázky
Kdysi veleúspěšná komedie působí spolu se třetím dílem v traileru už hodně vyčpěle. Přesvědčte se sami.

Je to k nevíře, ale už je to víc než dvacet let od chvíle, kdy si získala srdce diváků Moje tlustá řecká svatba (My Big Fat Greek Wedding). Tehdy se z nenápadné komedie stal kolosální hit. Aniž by v hlavních rolích vystupovaly velké hvězdy, podařilo s pětimilionovým rozpočtem jen v kinech udělat kolosální tržbu 368 milionů dolarů! Tehdy snímek zřejmě zaujal tím, že hrdinka pro jednou v romantické komedii vypadala celkem obyčejně a ne jako hollywoodská superhvězda s armádou stylistů a trenérů v zádech. A celé to bylo takové neškodné a miloučké. U dvojky zájem několikanásobně poklesl, avšak stále byl dost vysoký na to, aby šlo ospravedlnit i trojku.

Ta je teď tady a řecká rodinka se v ní vypraví do země svých předků, aby tam pochovala zesnulého otce. U téhle anabáze nemůže chybět širší rodina a tím pádem spousta drobného hašteření a velkého kraválu. V traileru film vypadá neskutečně tuctově a zbytečně. Jako něco, co se do roku 2023 propadlo omylem někdy z dob, kdy se natáčela jednička. Fóry jsou otřepané, herci působí dojmem, že si jen přišli pro šek. Třeba trailer jen nedokáže vystihnout atmosféru, v níž se snímek ve skutečnosti nese, ale na první pohled tedy zatím žádná sláva. Ale třeba postarší cílovka, která miluje řeckou famílii, bude spokojená.

Anotace českého distributora: Snaha splnit poslední přání zemřelého otce je chvályhodná a může se proměnit v naprosto nečekanou dobrodružnou výpravu. Toulin (Nia Vardalos) tatínek byl Řek jako poleno, americkému občanství navzdory (ostatně jeho až nezdravý vztah k zemi předků byl hlavním zdrojem fórů v Mojí tlusté řecké svatbě). Jeho snem bylo vrátit se do rodné vesnice a sejít se se starými kamarády. Toula se rozhodne spojit příjemné s užitečným, a tak naplánuje rodinný výlet do kolébky civilizace, v níž se kdysi „kolébali“ i její předkové. Rodinný výlet v podání klanu Portokalů ovšem znamená, že půlka letadla do Řecka patří jen jim. A protože platí, že čím větší je rodina, tím větší jsou problémy, má se země pod Akropolí na co těšit. Zvlášť když nic nejde podle plánu a Portokalovi jsou chodící přírodní katastrofa. Jenže kam se v tomhle směru hrabou na své řecké příbuzné, kteří pro ně mají připravené celou řadu překvapení. A všechna zdaleka nejsou pěkná. Jenže Řecko je kouzelná země, kde stačí sníst souvlaki, napít se ouza, podívat se do blankytně modrých vln Egejského dobře a víte, že všechno dobře dopadne.

Dále hrají Elena Kampouris, John Corbett, Louis Mandylor, Lainie Kazan, Andrea Martin, Gia Carides, Joey Fatone či Stephanie Nur. Film napsala a natočila sama Nia Vardalos, představitelka hlavní role a scenáristka obou předchozích dílů, která zatím zrežírovala jen jeden předchozí film, mizerně hodnocenou romanci Nenávidím den Sv. Valentýna. Moje tlustá řecká svatba 3 u nás bude uvedena 7. září. Pusťte si trailer a koukněte na fotky.

Podklady a foto: Focus Features, Cinemart

Galerie: 5

Moje tlustá řecká svatba 3: Hlučná rodinka letí dělat bordel do Evropy | Fandíme filmu Moje tlustá řecká svatba 3: Hlučná rodinka letí dělat bordel do Evropy | Fandíme filmu Moje tlustá řecká svatba 3: Hlučná rodinka letí dělat bordel do Evropy | Fandíme filmu Moje tlustá řecká svatba 3: Hlučná rodinka letí dělat bordel do Evropy | Fandíme filmu Moje tlustá řecká svatba 3: Hlučná rodinka letí dělat bordel do Evropy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest