57 Seconds: Sci-fi o přetáčení času přibližuje první trailer

57 Seconds: Sci-fi o přetáčení času přibližuje první trailer | Fandíme filmu
The Avenue
Zobrazit další 2 obrázky
Josh Hutcherson za asistence Morgana Freemana přetáčí čas a bojuje se zlou korporací.

To dlouho netrvalo. Včera jsme tu měli první fotky pro sci-fi thriller 57 Seconds a než jsme se nadáli, je tu trailer. Ten blíž ukazuje, co můžeme od snímku čekat. Hrdina v něm využívá prsten, jenž vás vrací 57 vteřin zpátky v čase. Tvrdí, že chce s jeho pomocí zastavit zlou korporaci, ale zjevně vychytávku využívá i pro vlastní prospěch a k ukojení touhy po pomstě. Trailer ukazuje mix několika různých přístupů. Částečně je 57 Seconds napínavý thriller, kde neustále hrozí nebezpečí a pořád je třeba být v poklusu. Pak je tu samotný sci-fi koncept a jeho fungování. A nakonec dostáváme studii nejednoznačného hrdiny, u něhož zřejmě bude méně a méně jasné, jaké jsou jeho skutečné úmysly a co všechno už vlastně prostřednictvím prstenu vykonal.

Josh Hutcherson ve filmu hraje technologického blogera Franklina Faustiho, který se chystá udělat největší rozhovor svojí kariéry s technickým vizionářem Antonem Burrellem (Morgan Freeman). Než se stačí interview pořádně rozběhnout, někdo na vynálezce zaútočí, avšak Franklin jej zachrání. Když se situace uklidní, najde Franklin prsten, který Anton upustil. Jde o zařízení, které svému nositeli umožňuje vrátit se v čase o 57 vteřin nazpět. Mladý muž vycítí příležitost a spojí se s vědcem, aby se pomstil farmaceutické korporaci, která je zodpovědná za smrt jeho sestry a zničené životy všech členů rodiny. Temná touha po pomstě však spouští strašlivý řetězec událostí s nedozírnými následky. Začíná závod s časem, kdy každá sekunda může znamenat rozdíl mezi životem a smrtí.

Lovie Simone vystupuje jako Franklinova partnerka Jala, Kenneth Kynt Bryan jako „Dark Man“. Obsazení doplňují Greg Germann, Bevin Bru a Sammi Rotibi. Režíruje Rusty Cundieff, který zatím točil hlavně televizní epizody, povídky v antologických filmech apod. Scénář napsal Macon Blair (Zastavte temnotu, chystaný Toxic Avenger) na motivy povídky od E.C. Tubba. Film na VOD vychází 29. září.

Podklady a foto: The Avenue

Galerie: 3

57 Seconds: Sci-fi o přetáčení času přibližuje první trailer | Fandíme filmu 57 Seconds: Sci-fi o přetáčení času přibližuje první trailer | Fandíme filmu 57 Seconds: Sci-fi o přetáčení času přibližuje první trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest