Tron: Ares – Jared Leto do nové sci-fi dostal další parťáky

Tron: Ares – Jared Leto do nové sci-fi dostal další parťáky | Fandíme filmu
Walt Disney Studios
Světelné motocykly opouštějí svět kompjůtrů, aby se prohnaly po skutečném světě.

Ještě než stačí odstartovat hrozící stávka herců, snaží se produkce filmu Tron: Ares dát dohromady obsazení. A kdyby stávka nakonec nezačala, nebo se ji brzy podařilo vyřešit, může se hned v srpnu začít natáčet. K již obsazeným teď přibyli dva nováčci.

Obsazení dále doplňují Cameron Monaghan a Sarah Desjardins. Cameron je známý ze seriálů Shameless či Gotham, případně z videohry Star Wars Jedi: Fallen Order, kde propůjčil podobu, hlas a pohyby hlavnímu hrdinovi. Sarah je známá především z aktuálního seriálového hitu Yellowjackets.

Ani u jednoho nevíme, jakou postavu by mohl ztvárnit. Dřívější zprávy uváděly, že krom titulního Area, tedy programu, jenž se z virtuální reality zhmotní ve skutečném světě, mají ve snímku vystupovat také jeden voják z počítačového světa a nesmělý hráč videoher z lidského světa. Pokud už obě dvě role nedostal někdo z dříve obsazených herců, pak je klidně možné, že Cameron či Sarah jednu nebo druhou postavu představují.

Ve filmu Tron: Ares Jared Leto ztvární titulárního Area. To je sebeuvědomělý program, který vystoupí z virtuálního světa „Gridu“ do lidského světa. Ten na takový kontakt není připravený. Greta Lee má ztvárnit programátorku videoher a šéfku technologické společnosti, jež se vydává na útěk, aby ochránila svou technologii, která má potenciál změnit svět. Evan Peters zřejmě bude představovat záporáka. Dále hrají Jodie Turner-Smith, Cameron Monaghan a Sarah Desjardins. Oproti dvěma předchozím Tronům bychom měli strávit víc času ve světě lidí. Scénář napsali Jesse Wigutow a Jack Thorne. Joachim Rønning, Jared Leto vedle vystupování před kamerou také produkuje. Teoreticky by film mohl být uvedený před koncem roku 2024.

Titulní foto je ilustrační, z Trona: Legacy

Zdroje: Deadline I, II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest