Ain´t Them Bodies Saints: První trailer a plakáty

Ain´t Them Bodies Saints: První trailer a plakáty | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Festivalová lahůdka s Casey Affleckem a Rooney Mara v hlavních rolích se představuje v první upoutávce.

Pokud patříte k příznivcům Terrence Malicka a jeho unikátního filmařského stylu, a trpíte mezi jednotlivými počiny tohoto tvůrce nedočkavostí, mohl by vám zkrátit čekání snímek Ain’t Them Bodies Saints. Ten si odbyl premiéru letos v Sundance a od té doby obráží festivaly po celém světě, přičemž nevynechal ani ten v Cannes nebo našich Karlových Varech. Celovečerní debut režiséra Davida Loweryho získává od kritiků hlavně pozitivní ohlasy a je přirovnáván právě k dílům Terrence Malicka.

Děj filmu je zasazen do Texasu v 70. letech a vypráví příběh páru kriminálníků Boba a Ruth (Casey Affleck a Rooney Mara). Těhotná Ruth v přestřelce s policisty jednoho z mužů zákona postřelí, ale Bob vezme vinu na sebe a vyfasuje tvrdý trest. Po čtyřech letech strávených v cele se Bob dozvídá, že Ruth mezitím porodila jeho dceru a tak se rozhodne z vězení utéct a svoji rodinu za každou cenu vyhledat.

Z prvních ohlasů i upoutávky lze snadno vyčíst, že více než o příběh samotný ve snímku půjde o postavy, emoce a poetiku. I přesto, že se jedná o celovečerní debut,  Lowery překvapuje jistým a pevným rukopisem a omamným vizuálem, který perfektně vykresluje podmanivou atmosféru Texaského venkova. Kromě ústřední dvojice si ve filmu zahráli ještě Ben Foster (Symptom Pandorum) a Keith Carradine (Dexter). Snímek Ain’t Them Bodies Saints do amerických kin vtrhl 16.8., česká premiéra zatím nebyla stanovena.

Ain’t Them Bodies Saints: První trailer

 

Galerie: 2

Ain´t Them Bodies Saints: První trailer a plakáty | Fandíme filmu Ain´t Them Bodies Saints: První trailer a plakáty | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest