The Man from Rome: Agent Vatikánu vyšetřuje kostel, který zabíjí

The Man from Rome: Agent Vatikánu vyšetřuje kostel, který zabíjí | Fandíme filmu
Screen Media Films
Zobrazit další 4 obrázky
Neklejte a nehřešte, nebo na vás katolíci pošlou svého moderního křižáka! Pusťte si trailer bizarního akčňáku.

Občas se říká, že už tu bylo úplně všechno, ale zjevně ne. Čas od času se pořád ještě objeví náměty, u nichž si říkáte, jaké látky scenárista při psaní užíval. V tomhle případě to nejspíš nebyla káva, ale hodně silné mešní víno. Hlavním hrdinou nového akčního filmu je speciální agent katolické církve, který s kolárkem na krku bere do ruky bouchačku, aby vyšetřil prohřešky, na které je i hněv starozákonního Hospodina krátký. Aby byla úroveň bizáru pro snímek The Man from Rome dokonalá, tak v tomhle případě vatikánský agent vyšetřuje kostel, který zdánlivě „zabíjí a by se ochránil“.

Nicméně, tady je synopse, ať máte kompletní obrázek: Skrz vatikánskou ochranu pronikne hacker, aby přímo papeži zaslal urgentní anonymní prosbu. Varuje před bortícím se barokním kostelem ze 17. století v centru španělské Sevilly, který zdánlivě „zabíjí, aby sám sebe ochránil“. K vyšetření případu je vyslaný „pohledný otec Quart“, z institutu pro vnější záležitosti, vatikánské špionážní agentury.

Quarta hraje Richard Armitage, jehož můžete znát jako Thorina z trilogie Hobita, případně ze seriálu Berlínská mise. Tady hraje pistolníka s kolárkem na krku, co se tváří vážně, nebo dělá polonahé kliky. Trailer vypadá levně, dialogy šustí papírem a dosavadní recenze jsou náležitě katastrofální (na agregátoru recenzí Rotten Tomatoes svítí průměrná známka 3,6 z 10) a opravdu nezbývá než se ptát, kdo s touhle šíleností přišel.

Film natočil prakticky neznámý Sergio Dow. Papeže ztvárnil legendární Franco Nero, z něhož se pomalu stává specialista na hlavu katolické církve – stejnou roli nedávno ztvárnil v hororu Papežův vymítač. The Man from Rome už dorazil do internetové distribuce, takže pokud trpíte morbidní zvědavostí, můžete se na vlastní kůži přesvědčit, nakolik se podařilo naplnit neuvěřitelný příslib zveřejněného traileru.

Podklady a foto: Screen Media Films

Galerie: 5

The Man from Rome: Agent Vatikánu vyšetřuje kostel, který zabíjí | Fandíme filmu The Man from Rome: Agent Vatikánu vyšetřuje kostel, který zabíjí | Fandíme filmu The Man from Rome: Agent Vatikánu vyšetřuje kostel, který zabíjí | Fandíme filmu The Man from Rome: Agent Vatikánu vyšetřuje kostel, který zabíjí | Fandíme filmu The Man from Rome: Agent Vatikánu vyšetřuje kostel, který zabíjí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest