Wolverine může dostat pohádkovou výplatu

Wolverine může dostat pohádkovou výplatu | Fandíme filmu
Studio Fox údajně slibuje dvornímu X-Menovi královskou odměnu, pokud se postavě upíše na několik dalších let. AKTUALIZACE: Hugh Jackman se vyjádřil

AKTUALIZACE: Redaktoři EW se Jackmana na stomilionovou spekulaci otevřeně zeptali a herec odpověděl následující: „Ne, není to pravda. Nikdy bych nic takového neudělal. A nikdy jsem nic takového neudělal proto, že prozatím byl pro mě i pro fanoušky pokaždé nějaký opravdu dobrý důvod k tomu, abych se [k roli vrátil]. A zatím nevím, jestli nějaký takový důvod bude i příště. Právě teď jsem v půlce natáčení [X-Men: Days of Future Past] a sotva jsem skončil s propagací Wolverina, se kterým jsem velmi spokojený“. Jackman tedy poměrně jednoznačně naznačil, že ve chvíli kdy se mu bude líbit scénář, k dalšímu návratu se nechá přemluvit rád, ale do žádných dlouhodobých závazků ho nikdo tlačit nebude.

Zatímco hollywoodské hvězdy devadesátých let už dávno netáhnou tak, jako kdysi a i takový Johnny Depp na svůj poslední film prakticky nikoho nepřilákal, komiksoví hrdinové zažívají žně. Dnešní publikum jde do kina na svého oblíbeného borce v elasťákách, a když je některý herec se svým komiksovým gerojem neodmyslitelně spjatý, má do důchodu vystaráno. Proto si Robert Downey Jr. za další dvoje Avengers řekl údajně až o 100 milionů dolarů, proto Tobeymu Maguireovi nabídli před lety za nerealizovaného Spider-Mana 4 20 milionů dolarů, a proto se teď šušká o tom, že se Warner snažil Christiana Balea přimět k natáčení dalšího Batmana 50 miliony.

A o moc hůř na tom podle National Enquireru není ani Hugh Jackman, představitel nejpopulárnějšího X-Mena, tedy Wolverina. Jackman má smlouvu ještě na X-Men: Days of Future Past, kde se jako „Rosomák“ představí už posedmé, avšak další budoucnost je nejistá. Jenže Wolverine se doposud jako jediný mutant objevil ve všech x-menských filmech, jako jediný dostal dvě sólovky a všeobecně o jeho masivní popularitě nemůže být nejmenších pochyb. Fox tak nechce nechat nic náhodě a nabízí Jackmanovi údajně hned 100 milionů dolarů, pokud se upíše na další čtyři filmy. A právě v tom množství filmů by mohl být kámen úrazu.

Jackman sice má postavu upřímně rád a působí jako pokorný člověk, který si váží toho, jaké možnosti mu jeho životní role otevřela a stále otevírá, avšak podle všeho není fanouškem dlouhodobých smluv, mnohem radši bere filmy hezky jeden po druhém. Jackmanovo stanovisko je pochopitelné, přeci jen čtyři filmy by klidně mohly herce na příštích pár let uvázat k jedné jediné postavě, o což by ambiciózní Jackman pravděpodobně nestál. Na druhou stranu lze chápat také studio FoxThe Wolverine doposud stihl utržit přes 300 milionů dolarů a zaplatil se tak už čistě díky promítání v kinech, takže snaha pojistit si svou hlavní hvězdu dává smysl. Tak či tak, jednání pravděpodobně budou ještě nějakou dobu probíhat, popřípadě je možné, že National Enquirer malinko přehání – přeci jen se nejedná o vyloženě tradiční zdroj zpráv z hollywoodského zákulisí.

Zdroje: EW, Slashfilm

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest