Rychle a zběsile 11: Vin Diesel odhalil datum premiéry

Rychle a zběsile 11: Vin Diesel odhalil datum premiéry | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Desítka přichází na domácí video, jedenáctka si zabrala termín v kinech.

Producent a herec Vin Diesel na svém Instagramu prozradil, že Rychle a zběsile 11 bude mít premiéru 4. dubna 2025. Tedy dva roky od aktuální desítky, která se stále ještě promítá v kinech, ale ode dneška začíná postupně vstupovat také do domácí distribuce. Možná právě proto Diesel o jedenáctce mluví právě teď, aby ještě na poslední chvíli zkusil rozdmýchat nějaký zájem o desítku. Ta bude mít nejnižší tržby od dvanáct let starého Rychle a zběsile 5, které však mělo téměř třetinový rozpočet! Je nepravděpodobné, že by se desítka při svém astronomickém rozpočtu v kinech zaplatila, ale zatím nic nenaznačuje, že by to jakkoliv mělo zpomalovat přípravy příštího filmu.

A dokonce ne jednoho. Pár dní zpátky The Rock oznámil, že se vrací jako Hobbs v dalším rychlém a zběsilém snímku. Dle dostupných informací by měl film fungovat jako spojnice mezi Rychle a zběsile 10 a Rychle a zběsile 11. Pokud to opravdu platí, pak by zřejmě měl být Hobbsův další spin-off uvedený do kin v příštím roce. To by znamenalo, že je potřeba začít natáčet co nejdřív. Kdyby ne, tak by to produkci znovu extrémně prodražilo, jako tomu bylo u desítky. Jestli se kamery skutečně v dohlednu rozjedou, tak se také snad konečně dozvíme o filmu něco víc.

Zajímavé je, že Diesel sdílel také dva obrázky, které vypadají jako výtvarné návrhy chystané jedenáctky, případně alternativního konce desítky. Vidíme na nich ženské postavy v zasněžené krajině, ačkoliv na první pohled nevypadají tak docela jako Letty (Michelle Rodriguez) a Cipher (Charlize Theron), které v závěru desítky do zasněžené krajiny antarktické pustiny unikly. Mrkněte na obrázky dolů do galerie a dejte vědět, zda jste z nich cokoliv vyčetli.

Foto: Universal Pictures

Zdroj: Vin Diesel

Galerie: 3

Rychle a zběsile 11: Vin Diesel odhalil datum premiéry | Fandíme filmu Rychle a zběsile 11: Vin Diesel odhalil datum premiéry | Fandíme filmu Rychle a zběsile 11: Vin Diesel odhalil datum premiéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest