Cold Comes the Night: Bryan Cranston opět zlosynem

Cold Comes the Night: Bryan Cranston opět zlosynem | Fandíme filmu
Perníkový táta bude zase za toho zlého. Společnost mu bude dělat Alice Eve z posledního Star Treku. Pusťte si první trailer.

Jednou se proslavíte tím, že porušujete zákon a Hollywood se postará o to, že budete stát na špatné straně barikády po zbytek života. Alespoň toho filmového. S trochou nadsázky je řeč o Bryanu Cranstonovi, kterého můžete právě teď sledovat v závěrečné sérii slavného amerického seriálu Breaking Bad (Perníkový Táta). Po řadě vedlejších filmových rolí dostane konečně prostor předvést naplno svůj nesporný herecký talent v krimi thrilleru s názvem Cold Comes the Night. Společnost mu bude dělat Alive Eve, kterou si můžete pamatovat jako blonďatou krásku z letošního Star Treku. Na co přesně se můžeme těšit?

Svobodná matka (Alice Eve) je pod hrozbou smrti přinucena spolupracovat s chladnokrevným zločincem (Bryan Cranston), který se snaží získat zpátky ukradené peníze od zkorumpovaného policisty (Logan Marshall-Green). Co zpočátku vypadalo jako jednoduchý podvod, se rychle vymkne kontrole. Spirála násilí se roztáčí a s ní neutěšeně roste i počet mrtvol. Zoufalství plodí beznaděj. Bude matka chránící svoje dítě, ochotna učinit a obětovat všechno, bez ohledu na následky?

Trailer si můžete pustit níže. Z videa dýchá tíživá atmosféra strachu a zoufalství. Na první pohled je jasné, že se režisér Tze Chun, jehož celovečerní prvotina Children of Invetion si vysloužila řadu ocenění na severoamerických festivalech, bude soustředit na postavy a jejich chování v extrémních situacích. Do kin vstoupí snímek letos 20. září ve Velké Británii. O datu zámořské premiéry zatím nejsou k dispozici žádné informace. To stejné platí i pro domácí premiéru. Lze ovšem předpokládat, že si u nás budeme muset počkat o něco déle.

Cold Comes the Night: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest