ONEMANSHOW – The Movie: Kazma míří do kina

ONEMANSHOW – The Movie: Kazma míří do kina | Fandíme filmu
Stream
Zobrazit další 1 obrázek
Známý potížista se po letech strávených na internetu pokusí napálit diváky také v kině.

Jestli jste letos na jaře zavítali do kina, možná jste narazili během trailerů na krátké video, v němž si „Kazma Kazmitch“ svým klasicky velkopanským stylem hoví v křesle s doutníkem a drinkem. Neříká nic moc konkrétního, ale video uvádí, že v roce 2023 bude v kinech uvedená ONEMANSHOW – The Movie.

Jak už to tak u projektů Kamila Bartoška bývá, vše je zahaleno tajemstvím a detailů je k dispozici minimum. Teprve před pár dny nabídla malou novinku Unie filmových distributorů, když v rámci jejího pravidelně aktualizovaného přehledu premiér v českých kinech byla uveřejněna informace, že ONEMANSHOW – The Movie se dočká uvedení 17. srpna 2023.

Původně ONEMANSHOW začínala jako série bizarních rozhovorů, kde si Kamil, řečený Kazma, utahoval z pozvaných hostů. Později se show proměnila v sérii velkolepých pranků. V rámci provokativních kousků se ONEMANSHOW podařilo dostat na České lvy falešného Jima Carreyho, proniknout do zákulisí mistrovství světa v hokeji, uspořádat vystoupení falešného Justina Biebera, vpašovat falešného soutěžícího do pořadu Prostřeno nebo se Kazmova partička pokusila napálit Leoše Mareše a připravit jej o auto.

V roce 2020 skončila jedna éra pořadu, když v její finální epizodě tým odhalil několik pranků, které se nepovedly a show opustil její dlouholetý spoluautor a režisér Markus Krug, který se chtěl vydat novým směrem. Mezi fanoušky se spekuluje o tom, že spolu s filmem se s ONEMANSHOW definitivně rozloučí i Bartošek, ale na jakékoliv skutečné podrobnosti si budeme muset ještě počkat.

Titulní foto je ilustrační, starší díl One Man Show

Zdroj: Unie Filmových distributorů

Galerie: 2

ONEMANSHOW – The Movie: Kazma míří do kina | Fandíme filmu ONEMANSHOW – The Movie: Kazma míří do kina | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest