Parallel: Po smrti dítěte objeví matka dveře do paralelní reality

Parallel: Po smrti dítěte objeví matka dveře do paralelní reality | Fandíme filmu
Vertical Entertainment
Zobrazit další 2 obrázky
V nové sci-fi čeká na hrdinku extrémní morální dilema.

Nové sci-fi drama Parallel přinese příběh Vanessy, která přijde o dítě a spolu se svým manželem a švagrem se uchýlí na rodinou chalupu u jezera. Stranou od každodenního shonu se snaží opět dát do pořádku, ale krátce po příjezdu se jí stane něco hodně zvláštního. Napadne ji verze jí samotné z paralelního vesmíru. Když konečně připustí, že paralelní reality existují, má před sebou zásadní rozhodnutí, které by jí mohlo zbavit zármutku jednou provždy.

Synopse naznačuje, že by hrdinka mohla uvažovat o tom, že unese dvojníka svého dítěte z paralelního vesmíru. Něco podobného jsme mohli vidět v Doctoru Strangeovi 2 nebo třeba v seriálu Hranice nemožného. Před Vanessu by mohlo být postaveno šťavnaté morální dilema, případně zajímavé dobrodružství při objevování paralelního světa. Film je remake čínského snímku s mezinárodním názvem Parallel Forest. O tom diváci říkají, že měl zajímavou zápletku, avšak působil poněkud levně, což kazilo výsledný dojem. Taková kombinace potenciálně z Parallel Forest dělá ideální látku pro remakování.

V hlavních rolích vystupují Danielle Deadwyler (Till), Aldis Hodge (Black Adam) a Edwin Hodge (The Tomorrow War). Bratři Hodgeovi snímek také produkují a napsali scénář. Originál napsal Lei Zheng. Režíruje Kourosh Ahari (The Night). Snímek je v postprodukci, uvedený bude ještě letos.

Foto: Vertical Entertainment

Zdroje: Deadline, Edwin Hodge, Vertical Entertainment

Galerie: 3

Parallel: Po smrti dítěte objeví matka dveře do paralelní reality | Fandíme filmu Parallel: Po smrti dítěte objeví matka dveře do paralelní reality | Fandíme filmu Parallel: Po smrti dítěte objeví matka dveře do paralelní reality | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest