Equalizer 3: Denzel ještě jednou seřeže všechny grázly – trailer

Equalizer 3: Denzel ještě jednou seřeže všechny grázly – trailer | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Denzel Washington znovu nabízí sbírku kreativních způsobů, jak bolestivě a krvavě zlikvidovat utiskovatele nevinných.

V předchozím příspěvku najdete podrobnosti o tom, co studio Sony odhalilo na akci CinemaCon o Lovci Kravenovi. Dalším bodem programu byl Equalizer 3. Pokračování úspěšné akční série s Denzelem Washingtonem v hlavní roli se vytáhlo s novým trailerem, který je teď online.

Upoutávka ukazuje, že Robert McCall (Washington) našel nové útočiště v malém městečku na jihu Itálie, kde jej místní přijmou mezi sebe jako člena rodiny. Když město převezme mafie a začne všem dělat ze života peklo, představí svého vnitřního ďábla také Robert mafiánům. Zápletka je prakticky totožná, jako v předchozích dvou dílech: Hrdina už se nemůže dívat na bezpráví a za pomoci svého letitého výcviku u speciálních sil zjedná krvavou nápravu. O nějaký příběh tu nicméně nejde. Tady je hlavní Denzelovo charisma a všechny kreativní způsoby, jakými likviduje protivníky. Takové propíchnutí oka hlavní? Pro fanoušky kreativního filmového násilí lahůdka!

Snímek je prezentovaný jako závěrečná kapitola trilogie a podle oficiální anotace Robert McCall (Denzel Washington) žije na jihu Itálie, kde se dozví, že jeho přátele uzurpují místní mafiánští kmotři. Ve chvíli, kdy lidé začnou umírat, je McCallovi jasné, co musí udělat: Stát se ochráncem svých bližních a italské mafii se postavit. Dále hrají Dakota Fanning, Sonia Ben Ammar, Remo Girone, Andrea Dodero, Eugenio Mastrandrea a Andrea Scarduzio. Režíruje Antoine Fuqua, scénář napsal Richard Wenk. Datum české premiéry je stanoveno na 31. srpna.

Dole v galerii najdete plakát a fotky.

Podklady a foto: Sony Pictures

Galerie: 5

Equalizer 3: Denzel ještě jednou seřeže všechny grázly – trailer | Fandíme filmu Equalizer 3: Denzel ještě jednou seřeže všechny grázly – trailer | Fandíme filmu Equalizer 3: Denzel ještě jednou seřeže všechny grázly – trailer | Fandíme filmu Equalizer 3: Denzel ještě jednou seřeže všechny grázly – trailer | Fandíme filmu Equalizer 3: Denzel ještě jednou seřeže všechny grázly – trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest