Captain America: Podle Chrise Evanse je prostor k návratu

Captain America: Podle Chrise Evanse je prostor k návratu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Základem pro návrat Stevena Rogerse je však dobré načasování.

Prakticky od momentu, kdy Chris Evans jako zestárlý Steve Rogers v závěru Avengers: Endgame předal svůj štít Samovi, spekulují fanoušci o tom, zda jej ještě někdy ve světě Marvelu jako Captaina Ameriku uvidíme. V jeden moment se objevila zpráva, že k návratu dojde, ale přímo z Marvelu informaci nikdy nikdo nepotvrdil. A sám Evans střídavě v rozhovorech říká, že už jej nikdy v roli neuvidíme, jen aby to zase záhy zpochybnil.

Před pár dny vystoupil na akci Chicago Comic & Entertainment Expo, kde před fanoušky znovu nadnesl, že by se přeci jen do filmového světa Marvelu ještě někdy podívat mohl. Na pódiu řekl:

Ty bláho, to máte těžké. Podívejte, tu roli miluji a hrozně pro mě znamená. Existují podle mě další příběhy Stevena Rogerse, které by se daly vyprávět? Jednoznačně. Ale zároveň mi na tom hodně záleží. Vzít roli Captaina Ameriky bylo nejlepší rozhodnutí, co jsem v životě udělal. Byl jsem načas součástí něčeho výjimečného. Užil jsem si léta v roli Stevena Rogerse i spolupráci s Marvelem, ale zatím představa návratu nepůsobí tak docela správně.“

To v zásadě koresponduje se starším vyjádřením, v němž Evans uváděl, že se mu tak líbilo rozloučení s Kapitánem, že jeho boty znovu nazuje jedině za předpokladu, že návrat (a potenciální ohrožení Rogersova odkazu) bude opravdu stát za to. Nebo je možné, že je herec dávno s Marvelem dohodnutý, jen prostě v tuto chvíli nesmí nic prozradit.

Foto je ilustrační, Chris Evans jako Captain America ve starším filmu

Zdroj: Popverse

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest