V nové černé komedii chce Robert Pattinson zlegalizovat vraždění

V nové černé komedii chce Robert Pattinson zlegalizovat vraždění | Fandíme filmu
Warner Bros.
Ve snímku Average Height, Average Build si Pattinson zahraje sériového vraha. Parťákem mu může být Robert Donwey Jr. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Server Deadline přinesl další podrobnosti: K projektu jsou připojení také Amy Adams, Forest Whitaker a Danielle Deadwyler. Adams má ztvárnit lobbistku, která bude ústřednímu zabijákovi pomáhat ve snaze změnit zákony tak, aby byly vraždění více nakloněné. Robert Downey Jr. má hrát vysloužilého policajta, který se nechce vzdát zabijákova pronásledování. Natáčení má začít koncem léta nebo nejpozději na podzim.

Původní zpráva z 24. března: Podle informací zpravodaje Puck News chystá režisér Adam McKay filmovou novinku. Snímek pojmenovaný Average Height, Average Build (Průměrně vysoký, průměrné postavy) je popisovaný jako alegorické komediální drama. Ústřední postavou je sériový vrah, který se dostane do politiky a snaží se upravit zákony tak, aby byly vraždění co nejvíc nakloněné.

Hlavní roli má ztvárnit Robert Pattinson (The Batman, Tenet), doplnit jej mají neméně výrazní představitelé ostatních úloh, kdy nabídku dostal kupříkladu i Robert Downey Jr. Samotný McKay je oscarový scenárista Sázky na nejistotu, který začínal jako autor bláznivých komedií (Zprávař, Bratři z donucení) a později se jako scenárista a režisér přesunul k dramediím se závažnými společenskými tématy, jako je už zmiňovaná Sázka na nejistotu, popřípadě Vice. Posledním McKayovým filmem je K zemi hleď!

Adamovy snímky posledních let se často ucházejí o Oscary, nejde však o velké komerční taháky. Dát dohromady rozsáhlé hvězdné obsazení, jak to McKay obvykle dělává, je nicméně dost nákladné. Klasická studia se tedy do projektu příliš nehrnou a nejspíš skončí na nějaké streamovací službě. Údajně to nebude Netflix, který podle Puck News neprojevil zájem, ačkoliv je K zemi hleď! jeho druhý nejsledovanější vlastní film v celé historii služby. Streamovací gigant se nicméně v poslední době snaží šetřit, jak bylo patrné například na nedávném odmítnutí nákladné romance Nancy Meyers. Uvidíme tedy, kde nakonec zabijácký příběh skončí.

Titulní foto je ilustrační, Robert Pattinson ve filmu The Batman

Zdroje: Deadline, Puck News

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest