Poslední království: Sedm králů musí zemřít – Netflix ukázal trailer historického velkofilmu

Poslední království: Sedm králů musí zemřít – Netflix ukázal trailer historického velkofilmu | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Milovníci dějin se na Netflixu vypraví do historické Británie, kde se rozhoří krvavé bitvy o korunu.

V půlce dubna Netflix přinese historický snímek Poslední království: Sedm králů musí zemřít (Seven Kings Must Die). Podíváme se do historické Británie, kde po smrti dosavadního panovníka propuká boj o moc. Film dějově navazuje na oblíbený seriál Poslední království a měl by jeho děj definitivně uzavřít. Jako hlavní hrdina se vrací Uhtred z Bebbanburgu (Alexander Dreymon).

Velký válečník Uhtred z Bebbanburgu musí ještě jednou vyrazit přes roztříštěné království, aby spolu se starými i novými spojenci bojoval proti starým i novým nepřátelům. Po smrti krále Edwarda propuká boj o korunu. Několik různých dědiců a nájezdníků z vnější soupeří o moc. Koalice spojenců žádá Uthreda o pomoc v boji a on se musí rozhodnout, zda dá přednost svým nejmilovanějším nebo snu o sjednocené Anglii.

Na filmu spolupracují dva producenti seriálu, Nigel Marchant a Gareth Neame. Scénář napsala Martha Hiller, která patřila mezi klíčové scenáristy 4. a 5. řady. Režíruje Edward Bazalgette, který točil epizody pro 3. a 4. řadu seriálu. Krom Dreymona se vracejí Mark Rowley jako Finan, Arnas Fedaravicius jako Sihtric, Rod Hallet jako Constantin, Harry Gilby jako Æthelstan, Ross Anderson jako Domnal, James Northcote jako Aldhelm, Cavan Clerkin jako otec Pyrlig a Ewan Horrocks jako Ælfweard of Wessex.

Netflix snímek nabídne 14. dubna. Přikládáme první trailer a fotky.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 6

Poslední království: Sedm králů musí zemřít – Netflix ukázal trailer historického velkofilmu | Fandíme filmu Poslední království: Sedm králů musí zemřít – Netflix ukázal trailer historického velkofilmu | Fandíme filmu Poslední království: Sedm králů musí zemřít – Netflix ukázal trailer historického velkofilmu | Fandíme filmu Poslední království: Sedm králů musí zemřít – Netflix ukázal trailer historického velkofilmu | Fandíme filmu Poslední království: Sedm králů musí zemřít – Netflix ukázal trailer historického velkofilmu | Fandíme filmu Poslední království: Sedm králů musí zemřít – Netflix ukázal trailer historického velkofilmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest