Ghosted: Chris Evans omylem randí s tajnou agentkou – Trailer

Ghosted: Chris Evans omylem randí s tajnou agentkou – Trailer | Fandíme filmu
Apple TV+
Zobrazit dalších 8 obrázků
Captain America vystupuje v nové akční komedii s bondgirl Anou de Armas.

Oba dva mají akčních zkušeností na rozdávání. Chris Evans je většině světa známý jako Captain America, akci si nicméně zkusil třeba také v Parchantech nebo The Gray Manovi. Ana de Armas se zbraněmi ohání kratší dobu, ale také už je odbornicí na slovo vzatou. Jen v posledních několika letech stihla bondovku Není čas zemřít, již jednou zmiňovaného The Gray Mana a Ballerinu, nový snímek ze světa Johna Wicka, který se aktuálně točí v Česku.

Novinka Ghosted je romantická akční komedie, která staví na osvědčeném starém principu: Jeden z dvojice žije v nebezpečném světě, ten druhý do něj netušeně vstupuje a je z toho spousta divokých situací. Můžeme si vzpomenout třeba na Zatím spolu, zatím živi s Tomem Cruisem a Cameron Diaz, Pravdivé lži s Arnoldem Schwarzeneggerem a Jamie Lee Curtis nebo třeba nedávného Free Guye s Ryanem Reynoldsem a Jodie Comer.

V Ghosted hraje Evans Colea, obyčejného chlápka ze sousedství, který se zakouká do tajuplné Sadie (de Armas). Než se ale vůbec stačí domluvit na druhém rande, tak se ukáže, že je Sadie mezinárodní tajná agentka a Cole je společně s ní stržený do víru dobrodružství, při kterém nejde o nic menšího, než je záchrana světa.

Upoutávka nabízí příjemný mix akce a humoru. De Armas už je v akčních scénách jako doma, Evansovi naopak sedí, když se může tvářit, že je v řadě situací kráskou v nesnázích. Krom ústřední dvojky ve filmu vystupují Adrien Brody, Amy Sedaris, Tim Blake Nelson, Mike Moh, Lizze Broadway, Mustafa Shakir a Tate Donovan. Snímek napsali Rhett Reese a Paul Wernick, dvorní scenáristé filmů s Ryanem Reynoldsem (Deadpool 1+2, 6 underground: Tajné operace, Zombieland). Režíruje Dexter Fletcher, muž který si prošel školou Guye Ritchieho a Matthewa Vaughna. Zatím natočil Orla Eddieho, část Bohemian Rhapsody nebo Rocketmana. Ghosted vzniklo pro Apple TV+, kde premiéru očekáváme 21. dubna. V galerii dole pod trailerem si prohlédněte dosud zveřejněné fotky.

Podklady a foto: Apple TV+

Galerie: 9

Ghosted: Chris Evans omylem randí s tajnou agentkou – Trailer | Fandíme filmu Ghosted: Chris Evans omylem randí s tajnou agentkou – Trailer | Fandíme filmu Ghosted: Chris Evans omylem randí s tajnou agentkou – Trailer | Fandíme filmu Ghosted: Chris Evans omylem randí s tajnou agentkou – Trailer | Fandíme filmu Ghosted: Chris Evans omylem randí s tajnou agentkou – Trailer | Fandíme filmu Ghosted: Chris Evans omylem randí s tajnou agentkou – Trailer | Fandíme filmu Ghosted: Chris Evans omylem randí s tajnou agentkou – Trailer | Fandíme filmu Ghosted: Chris Evans omylem randí s tajnou agentkou – Trailer | Fandíme filmu Ghosted: Chris Evans omylem randí s tajnou agentkou – Trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest