A Quiet Place: Day One: Do světa smrtícího ticha míří nová posila

A Quiet Place: Day One: Do světa smrtícího ticha míří nová posila | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Pokračuje casting nového filmu ze světa rozervaného mimozemšťany citlivými na zvuk.

Podle oborového zpravodaje Production List se měl už začátkem ledna začít natáčet snímek A Quiet Place: Day One. Zatím nemáme žádné indicie, že se tak skutečně stalo, nicméně casting pokračuje, což signalizuje přinejmenším to, že se na projektu aktivně maká.

Nejnověji byl do snímku obsazený Alex Wolff, jehož angažmá potvrdil sám režisér Michael Sarnoski. S tím Alex spolupracoval už na snímku Pig, který Sarnoskiho dostal do hledáčku filmových studií. Mladší bratr Nata Wolffa se do povědomí veřejnosti zapsal výkonem ve snímku Děsivé dědictví, vidět jsme jej mohli také ve dvou dílech Jumaji, v thrilleru Čas M. Night Shyamalana či v seriálu V odborné péči.

O snímku prozatím nevíme zhola nic. Název A Quiet Place: Day One (Tiché místo Den první) napovídá, že budeme sledovat příběh, jenž se odehrává okamžitě po invazi, nicméně oficiálně potvrzené to není. Zápletku vymyslel John Krasinski, režisér dosavadních dvou filmů. Nový snímek má napomoci ustanovit celé universum, kde se do budoucna bude odehrávat řada dalších příběhů. V „Day One“ pravděpodobně nebude vystupovat žádná postava z dosavadních filmů, nebo minimálně ne rodina Abbottova. Režíruje Michael Sarnoski, který spolu s Jeffem Nicholsem napsal scénář. V hlavních rolích vystupují Lupita Nyong'o, Joseph Quinn a Alex Wolff. Snímek bude do českých kin uvedený 7. března 2024.

Titulní foto je ilustrační, Tiché místo

Zdroj: Michael Sarnoski, Production List

Galerie: 2

A Quiet Place: Day One: Do světa smrtícího ticha míří nová posila | Fandíme filmu A Quiet Place: Day One: Do světa smrtícího ticha míří nová posila | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest