Režisér Venoma zfilmuje cestování v čase od autora Bandy

Režisér Venoma zfilmuje cestování v čase od autora Bandy | Fandíme filmu
AWA Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Ruben Fleischer zrežíruje adaptaci Marjorie Finnegan, Temporal Criminal od Gartha Ennise.

S autorem komiksů Garthem Ennisem mají bohaté zkušenosti i diváci. Napsal předlohu pro Bandu, Preachera, připravil klíčové příběhy Punishera a Johna Constantina. Teď se zfilmování dočká také Marjorie Finnegan, Temporal Criminal, tedy Marjorie Finnegan, časoprostorová zlodějka.

Komiksová předloha je akční epos o cestování v čase, v němž titulární protagonistka cestuje napříč historií a krade všechno, co jí přijde pod ruce. Svým počínáním však upoutá pozornost časoprostorové policie. Ta na Marjorie nasadí svého předního maršála, který celý případ bere zatraceně osobně.

Ennis komiks připravil společně s výtvarníkem Goranem Sudžukou. Osmidílná série byla publikována v loňském roce. Filmové zpracování předlohy chystá režisér Ruben Fleischer, který naposledy natočil adaptaci videohry Uncharted, předtím Venoma a také je spoluautorem série Zombieland. Scénář připravuje Catya McMullen (seriály Y: Poslední z mužů, Everything's Gonna Be Okay). Ennis bude jedním z producentů filmu. V případě úspěchu se počítá s natáčením dalších pokračování.

Foto: Komiksová předloha

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

Režisér Venoma zfilmuje cestování v čase od autora Bandy | Fandíme filmu Režisér Venoma zfilmuje cestování v čase od autora Bandy | Fandíme filmu Režisér Venoma zfilmuje cestování v čase od autora Bandy | Fandíme filmu Režisér Venoma zfilmuje cestování v čase od autora Bandy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest