Thunderbolts: Navázání na Captaina Ameriku 4 má být hodně těsné

Thunderbolts: Navázání na Captaina Ameriku 4 má být hodně těsné | Fandíme filmu
Marvel Studios
Pozemské marvelovky z prostředí supervojáků mají mezi sebou dost těsně souviset. A kdo by mohl hrát příštího záporáka.

Dneska už jsme řešili zákulisní novinky ke snímku Captain America: New World Order. Souběžně se nicméně objevily také insiderské zvěsti ohledně Thunderbolts. Pokud jsou pravdivé, tak Thunderbolts budou s New World Order velice těsně souviset.

Už dříve byl návaznost patrná ze skutečnosti, že v obou filmech bude vystupovat postava Thunderbolta Rosse (Harrison Ford). Podle insiderů má také pokračovat mezinárodní přetahování o cenný kov adamantium z ostrova, který vznikl ve snímku Eternals z těla padlého Celestiála Tiamuta. Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus) údajně vyšle tým Thunderbolts právě na Tiamutův ostrov, aby tam adamantium zajistil.

Už dříve také unikla na internet informace, že by antagonistou filmu měl být nadčlověk Sentry. Podle nejnovějších neoficiálních zvěstí nechala Sentryho vytvořit sama Valentina. Na začátku filmu by měl být součástí týmu Thunderbolts, ale postupně má začít slyšet hlasy v hlavě, ztrácet rozum a vymykat se kontrole. Zbytek Thunderbolts jej pak musí za každou cenu zastavit. Podle nepotvrzených drbů studio do role hledá někoho, kdo by byl typově podobný Ryanu Goslingovi či Alexanderu Skarsgårdovi.

Julia Louis-Dreyfus se vrací jako Valentina Allegra de Fontaine, Wyatt Russell jako U.S. Agent, Sebastian Stan jako Winter Soldier, Hannah John-Kamen jako Ghost, Florence Pugh jako Yelena Belova, Olga Kurylenko jako Taskmaster a David Harbour jako Red Guardian. Natáčení snímku odstartuje začátkem příštího roku. Scénář píše Eric Pearsons, režíruje Jake Schreier. Datum premiéry je stanoveno na 25. 7. 2024.

Foto: Marvel Studios

Zdroje: Daniel Richtman, Daniel Richtman II, Daniel Richtman III, Can We Get Some Toast I, II

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest