Blood: Zoufalá matka shání krev pro svého malého upírka

Blood: Zoufalá matka shání krev pro svého malého upírka | Fandíme filmu
Vertical Entertainment
Zobrazit další 4 obrázky
Pusťte si trailer hororového dramatu, kde Michelle Monaghan udělá cokoliv, aby udržela prokletého syna při životě.

Stát se upírem je jedna věc, ale co když se v něj promění vaše dítě? Podobnou otázku si filmaři čas od času kladou. Vzpomeňte třeba na Ať vejde ten pravý a následné remaky. Téma nově zpracovává také horor Blood (Krev).

Hlavní hrdinkou snímku je Jess, zdravotní sestra a matka dvou dětí, která se čerstvě rozešla s manželem. S dcerou Tyler a mladším synem Owenem se nastěhuje na rodinou farmu, kde se záhy zaběhne jejich pes. Vrátí se teprve po několika dnech, je zmáčený krví a vypadá to, že má vzteklinu. Když kousne Owena, zmocní se chlapce infekce, po níž se kluk začne chovat děsivě a je smrtelně nebezpečný. Synkova nemoc je stále horší, Jess však objeví znepokojivý lék. Brzy se ukáže, jak daleko je ochotná zajít, aby udržela své dítě při životě.

Synopse trochu chodí kolem horké kaše, ze zveřejněného traileru je však na první pohled patrné, že chlapec potřebuje k životu krev. Upoutávka film neprezentuje jako přímočarou vyvražďovačku, ale jako hodně temné drama, kdy na Jess čekají morálně složitá rozhodnutí. Hlavní hrdinku ztvárnila Michelle Monaghan (Bourneův mýtus, série Mission: Impossible, Temný případ), Owena Finlay Wojtak-Hissong, Tyler Skylar Morgan Jones a exmanžela Skeet Ulrich (Vřískot). Snímek natočil Brad Anderson (Mechanik, Tísňová linka) a 31. ledna bude uvedený na VOD. Dole pod trailerem najdete uveřejněné fotografie.

Podklady a foto: Vertical Entertainment

Galerie: 5

Blood: Zoufalá matka shání krev pro svého malého upírka | Fandíme filmu Blood: Zoufalá matka shání krev pro svého malého upírka | Fandíme filmu Blood: Zoufalá matka shání krev pro svého malého upírka | Fandíme filmu Blood: Zoufalá matka shání krev pro svého malého upírka | Fandíme filmu Blood: Zoufalá matka shání krev pro svého malého upírka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest