Ballerina: V Česku natáčený spin-off Johna Wicka odhalil nové podrobnosti

Ballerina: V Česku natáčený spin-off Johna Wicka odhalil nové podrobnosti | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 2 obrázky
Kde všude se u nás natáčí, co nás ve snímku čeká, jak zapadá mezi další filmy, které známé postavy se vracejí a nově obsazená herečka.

Začátkem listopadu začalo v Česku natáčení filmu Ballerina, spin-offu Johna Wicka. O vlastním natáčení u nás se od našeho posledního článku objevilo pár zajímavých střípků: Filmaři točí na místech, kde se mohou před veřejností relativně slušně schovat, a tak z natáčení na zámku Kačina unikly na veřejnost jen fotky techniky pořízené z dálky, popřípadě Deník.cz informoval, že se točilo na zřícenině barokního letohrádku Belveder v Suchdole u Kutné Hory. Díky castingovým inzerátům potom víme, že koncem měsíce se v Praze bude točit velká scéna v opeře (potenciálně asi na baletním vystoupení) a příští rok v lednu proběhne natáčení v malebném beskydském městečku Štramberk. Díky sociálním sítím zaměstnankyně hotelu kde bydlel Keanu Reeves také víme, že představitel Johna Wicka opustil republiku už před několika týdny.

Keanu se nicméně činil v Brazílii, kde o chystaném snímku prozradil několik zajímavostí na akci CCXP. Potvrdil, že v Ballerině vystupuje v několika scénách. Jinak se film soustředí na postavu Any de Armas, která hraje titulární „baletku“, zabijačku ze speciálního výcvikového programu, co se navenek tváří jako baletní škola. Keanu o nové hrdince řekl, že někdo zabil jejího otce. Ona tak touží po pomstě. O otce přišla v útlém věku, neví přesně, co se tenkrát stalo. Jistá si je pouze tím, že někdo vtrhl k ní do domu. Tetovaný muž, který zavraždil jejího tátu. Teď hrdinka rozkrývá svou minulost a touží po pomstě… PS: Z toho, co se o snímku dozvídáme to vypadá, že synopse, která se před časem objevila online, by mohla být pravá.

Nepřekvapí, že se v Ballerině vrací Anjelica Huston, která v Johnu Wickovi 3 ztvárnila „Ředitelku“, vysoce postavenou mafiánku a hlavu klanu Ruska Roma, z něhož podle výše zmiňované synopse pochází i titulní hrdinka. Krom toho, že byl potvrzený návrat „Ředitelky“, také uvidíme ještě jednoho starého známého - Lance Reddick v Ballerině znovu vystupuje jako Charon, concierge hotelu Continental, kde mohou členové podsvětí nalézt azyl. Již dříve také bylo odhaleno, že se vrací Ian McShane jako manažer hotelu Winston.

Nově staré známé doplní Catalina Sandino Moreno, která byla za hlavní roli ve filmu Maria milostiplná nominována na Oscara a zahrála si například také v seriálech Aféra nebo Cesta ven. Producentka Erica Lee o Catalině řekla, že štáb hledal někoho, kdo by herectvím, ale také fyzickými schopnostmi byl schopný držet krok s Anou de Armas. Moreno tvůrce Balleriny oslnila výkonem v připravovaném akčním snímku Silent Night od Johna Woo. Jakou roli má v Ballerině nevíme, avšak má jít o větší úlohu.

Hlavní hrdinkou příběhu je mladá žena, která se bude snažit pomstít vrahům svojí rodiny. Keanu Reeves se vrací John Wick, Ian McShane jako Winston, Lance Reddick jako Charon, Anjelica Huston, jako „Ředitelka“ - šéfka vražedného baletního programu. Hlavní roli dostala Ana de Armas. Doplňuje ji Catalina Sandino Moreno. Režíruje Len Wiseman. Scénář napsali Shay Hatten a Emerald Fennell. Chad Stahelski, režisér wickovské série, snímek produkuje.

Foto je ilustrační: John Wick 3

Zdroje: Deadline, Collider I, II, KN Casting, Kristyna Bilkova, Deník I, II

Galerie: 3

Ballerina: V Česku natáčený spin-off Johna Wicka odhalil nové podrobnosti | Fandíme filmu Ballerina: V Česku natáčený spin-off Johna Wicka odhalil nové podrobnosti | Fandíme filmu Ballerina: V Česku natáčený spin-off Johna Wicka odhalil nové podrobnosti | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu