The Killer: První pohled na zabijáckou novinku Davida Finchera

The Killer: První pohled na zabijáckou novinku Davida Finchera | Fandíme filmu
Netflix / Porsche
Zobrazit další 1 obrázek
Michael Fassbender nás v novém videu bere do zákulisí natáčení thrilleru o nájemním vrahovi.

Není to tak dlouho, co celosvětové publikum vzrušeně diskutovalo o minisérii Monstrum od Netflixu, kde se scenárista Ryan Murphy zaobíral nechvalně proslulým vrahem a kanibalem Jeffreym Dahmerem. David Fincher se celé řadě podobných individuí věnoval v Netflix seriálu Mindhunter: Lovci myšlenek. Navzdory skvělému kritickému přijetí si seriál nevedl dost dobře na to, aby byl Netflix ochotný bez debat dál platit vysoké náklady, a tak to prozatím vypadá, že po dvou dosavadních řadách je definitivní konec. Fincher nicméně pro Netflix přichystal další projekt se zabijáckou tematikou. Snímek The Killer.

Film uvidíme někdy v příštím roce, teď jsme se nicméně dočkali vůbec první upoutávky. Hlavní roli ve filmu hraje Michael Fassbender. Ten společně s automobilkou Porsche natočil dokumentární sérii Road to Le Mans, kde jsou zaznamenány hercovy závodnické pokusy. Právě štáb dokusérie následoval Fassbendera také na plac The Killera. Fassbender Fincherův film vměstnal do závodnické pauzy a dokumentaristé dostali možnost to zaznamenat. My jako diváci se tak dočkáváme vůbec prvních záběrů z natáčení. Je patrné, že se točilo v době přísných covidových opatření. Takže v uzavřeném prostoru, kdy jednotlivé scény vznikaly v ateliéru, za pomoci zeleného pozadí, obřích obrazovek, popřípadě zpětných projekcí. Fincher je nicméně technologický hračička, takže je dost pravděpodobné, že běžný divák vůbec nepozná, že tvůrci nevytáhli paty z interiéru.

The Killer je inspirovaný komiksem o nájemném vrahovi a vzniká pro platformu Netflix. Má nám představit fungování světa zabijáků a jejich metodologii. V centru příběhu je nájemný vrah, který ovšem psychicky trošku strádá, neboť se v něm pomaličku začíná probouzet svědomí. Z nebezpečné branže se nicméně neodchází lehko, takže nalomený (anti)hrdina musí pod tlakem zaměstnavatelů opět vyrazit do akce. V adaptaci úspěšného francouzského komiksu se ujme hlavní role Michael Fassbender. Režíruje David Fincher, scénář napsal Andrew Kevin Walker.

Podklady a foto: Netflix / Porsche

Galerie: 2

The Killer: První pohled na zabijáckou novinku Davida Finchera | Fandíme filmu The Killer: První pohled na zabijáckou novinku Davida Finchera | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest