Cory Monteith zemřel

Cory Monteith zemřel | Fandíme filmu
Hvězda seriálu Glee se nedožila svých 32. narozenin.

Bohužel ne všechny novinky na našem webu se týkají premiér, fotek, změn v obsazení nebo přinejhorším finančních propadáků. Někdy se musíme i rozloučit s někým, s kým jsme se přes plátno či obrazovku chtěli setkávat ještě pořádnou várku let.

Fandíme tady sice filmu, ale asi všichni z nás mají v zásobě nějakou oblíbenou vyprávěnku na pokračování, jinak také zvanou seriál. Já osobně se jich průběžně snažím sledovat celé desítky a jedním z mých úplně nejoblíbenějších je Glee. Proto pro mě bylo takovým šokem, když se světem rozletěla zpráva, že v noci ze 13. na 14. července zemřela jedna z hlavních hvězd tohoto oblíbeného muzikálového dílka – představitel Finna, Cory Monteith. Kromě Glee jsme ho mohli vidět například v seriálech Kyle XY nebo Kaya a ve filmech Sisters & Brothers, Monte Carlo či Nezvratný osud 3.

Cory byl nalezen ve vancouverském hotelu Fairmont Pacific Rim. Tělo našli pracovníci, kteří jej šli upozornit na fakt, že se z hotelu neodhlásil ve stanovenou dobu. Příčina smrti zatím jasná není, ale cizí zavinění bylo vyloučeno hned na začátku. Sluší se dodat, že Cory měl problémy s drogami, ke kterým se veřejně přiznal a před několika měsíci také odešel na odvykačku, aby se jich definitivně zbavil, kvůli čemuž také chyběl v posledních epizodách čtvrté série Glee. Do bulvárních předpokladů a „jistot“ o tom, že očividně svůj boj s drogami prohrál a předávkoval se, se zaplétat nebudeme. Zaprvé ještě nejsou známy výsledky pitvy, která příčinu smrti určí a zadruhé neoznamujeme senzaci, ale tragickou událost, o jakých bychom nejen ve filmově-seriálovém chtěli slyšet co nejméně.

Corymu Monteithovi bylo 31 let.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest