Showdown at the Odessa: Dolph Lundgren v nové akční komedii

Showdown at the Odessa: Dolph Lundgren v nové akční komedii | Fandíme filmu
Shout Factory
Zobrazit další 1 obrázek
Filmová hvězda v akční poctě osmdsátkám pomáhá ochránit rodinné kino proti korporátním supům.

Dolph Lundgren nikdy nebyl hvězdou takové svítivosti jako Stallone, Van Damme či Schwarzenegger, nicméně ani jemu nejde upřít, že patří mezi symboly osmdesátkové zemité akce. Ze svého statusu žije dodnes, když stále vystupuje v akčních béčkách na videotrhu, občas dostane vedlejší roli v akčních filmech pro kina, objíždí fanouškovské akce a je jednou z hvězd retro série Expendables.

Snímek Showdown at the Odessa slibuje popcornovou zábavu a silnou inspiraci v klišé osmdesátkových akčních filmů. Hlavním hrdinou snímku je cinefil a hrdý vlastník rodinného kina, který musí chránit svůj svatostánek proti korporátním developerům. Po jeho bok se postaví legendární akční hvězda, umění a skutečný život se začnou vzájemně prolínat a začíná souboj všech soubojů.

Lundgren (Rocky IV, Univerzální voják, Vládci vesmíru, Mstitel) hraje akční hvězdu, majitele kina Terrence Howard (Iron Man, Crash, Empire, Hustle a Flow). Dále hrají John Savage, Amanda Righetti, Piper Curda, Jon Sklaroff a Mike Ferguson. Film napsal a zrežíroval Orson Oblowitz, který má za sebou průměrné Trespassers. V příštím roce se snímek chystá na filmové festivaly, což by mohla být známa toho, že nepůjde o naprosté béčko. Dole v galerii najdete uveřejněné fotografie.

Podklady a foto: Shout Factory

Galerie: 2

Showdown at the Odessa: Dolph Lundgren v nové akční komedii | Fandíme filmu Showdown at the Odessa: Dolph Lundgren v nové akční komedii | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest