Noc v muzeu: Trailer představuje nový přírůstek rodinné série

Noc v muzeu: Trailer představuje nový přírůstek rodinné série | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit dalších 6 obrázků
Oživlé exponáty se vracejí v animované formě, aby ještě jednou čelily strašlivému faraonovi.

Noc v muzeu byla prototypem rodinné zábavy. Ve všech směrech neškodná, plná vtípků, s hřejivým poselstvím, oplývající dobrodružstvím a prodchnutá čarami a kouzly. Ani jeden díl dosavadní trilogie se nemohl pochlubit skvělými recenzemi, zato diváci si nestěžovali a ze všech snímků se postupně staly slušně velké hity.

Značku získal po odkoupení studio 20th Century Fox Disney, který už v ní zřejmě nevidí potenciál k nasazení do kin, ale stále ji neváhá ždímat. Vznikl tak snímek Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again (zhruba Noc v muzeu: Kahmunrah se vrací). Ten je kompletně animovaný, namísto kin míří rovnou na platformu Disney+ a na první pohled do něj nebylo investováno mnoho peněz.

Dokonce i klasické postavy byly odsunuté na druhou kolej a namluvily je noví herci. Hlavním hrdinou je tentokrát Nick Daly (Skyler Gisondo), syn Larryho Daleyho (tentokrát jej namísto Bena Stillera mluví Zachary Levi), který po svém otci převezme nelehký úkol dohledu nad oživlými exponáty Amerického přírodovědného muzea. Všechno jde hladce do chvíle, kdy Nick nechtěně vypustí zpátky na svět faraona Kahmunraha, který stále touží po ovládnutí světa.

Krom Skylera a Leviho ve filmu promlouvají Thomas Lennon, Joseph Kamal, Steve Zahn, Jack Whitehall, Alice Isaaz nebo Kieran Sequoia. Film natočil Matt Danner (seriály jako Legend of the Three Caballeros nebo WWE Slam City). Disney+ novinku uvede 9. prosince. Níže si můžete pustit trailer, kde zazní pár obstojných fórů (Johanka z Arku), tak třeba bude novinka k přežití, pokud se na ni budete s dětmi koukat.

Podklady a foto: Disney

Galerie: 7

Noc v muzeu: Trailer představuje nový přírůstek rodinné série | Fandíme filmu Noc v muzeu: Trailer představuje nový přírůstek rodinné série | Fandíme filmu Noc v muzeu: Trailer představuje nový přírůstek rodinné série | Fandíme filmu Noc v muzeu: Trailer představuje nový přírůstek rodinné série | Fandíme filmu Noc v muzeu: Trailer představuje nový přírůstek rodinné série | Fandíme filmu Noc v muzeu: Trailer představuje nový přírůstek rodinné série | Fandíme filmu Noc v muzeu: Trailer představuje nový přírůstek rodinné série | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest