Star Wars dnes uveřejní nový krátký film

Star Wars dnes uveřejní nový krátký film | Fandíme filmu
Disney+
Zobrazit další 2 obrázky
Legendární animační studio Ghibli připravilo nový snímek s Baby Yodou.

Před několika dny začalo studio Ghibli sdílet na sociálních sítích kryptické zprávy, které naznačovaly, že společnost bude spolupracovat s Lucasfilmem, potenciálně na nějakém projektu s Groguem, alias Baby Yodou. V pátek konečně bylo oficiálně odhaleno, o co se jedná.

Studio Ghibli připravilo ručně animovaný krátký film nazvaný Zen – Grogu and Dust Bunnies. Grogu je známý též jako Baby Yoda a vystupuje v seriálu The Mandalorian. Dust Bunnies jsou tvorečkové, kteří se objevují v animovaných filmech studia Ghibli Můj soused Totoro či Cesta do fantazie.

Film natočil režisér Katsuya Kondo, který ve studiu Ghibli pracuje od jeho počátků jako výtvarník a animátor. Teď poprvé dostal příležitost režírovat. Hudbu krátkého filmu složil Ludwig Göransson, jehož hudbu můžete čerstvě slyšet v Black Pantherovi: Wakanda Forever, ale v tomhle případě je nejpodstatnější, že skládá hudbu pro The Mandaloriana.

Snímek překvapivě už dnešního dne diváci mohou vidět na streamovací službě Disney+, na níž byl kraťas umístěn na oslavu tříletého výročí platformy. Přikládáme zveřejněný plakát. Uvidíme, zda Hvězdné války i do budoucna pustí do svého hájenství externí společnosti.

Studio Ghibli je legenda japonského animovaného filmu. Jeho autorsky výrazné a úchvatně animované snímky mají skvělou reputaci a výraznou fanouškovskou základnu po celém světě. Mezi nejznámější snímky krom výše jmenovaných patří také Princezna Mononoke či Ponyo z útesu nad mořem.

Podklady a foto: Lucasfilm, Studio Ghibli

Galerie: 3

Star Wars dnes uveřejní nový krátký film | Fandíme filmu Star Wars dnes uveřejní nový krátký film | Fandíme filmu Star Wars dnes uveřejní nový krátký film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest