The Boxtrolls: Roztomilá strašidla od tvůrců Koralíny

The Boxtrolls: Roztomilá strašidla od tvůrců Koralíny | Fandíme filmu
Pusťte si trailer na další stop-motion film studia Laika (Koralína, Norman a duchové).

Spolupráce společností Laika a Focus nese další ovoce. Jejich prvním společným výtvorem byla Koralína a svět za tajnými dveřmi (2009), jako druhý přišel na řadu Norman a duchové (2012). Ten byl dokonce nominován na Oscara, za nejlepší animovaný film. Momentálně Lajka ve spolupráci se studiem Focus připravuje další animák, který by měl být do našich kin uveden 23.10.2014 a jmenuje se The Boxtrolls.

Nový kousek dostali pod palec Anthony Stacchi (Lovecká sezóna, spolupracoval také na filmech jako Návrat do budoucnosti nebo Duch) a Graham Annable (je kreslířem a animátorem především krátkých animovaných filmů) a je natáčený na motiv fantasy bestselleru Alana Snowa, Here Be Monsters. Děj se odehrává v ulicích městečka Cheesebridge, kde žijí tzv. Boxtrolls. Přes jejich strašlivou pověst jsou však tato stvoření celkem roztomilá, dokonce tak roztomilá, že se ujmou osiřelého chlapce jménem Eggs (Isaac Hempstead-Wright, kterého jste mohli vidět v seriálu Hra o trůny, nebo v The Awakening).

Boxtrolls vylézají jen v noci a kradou to, co občané města považují za nejcennější. Alespoň to tvrdí legendy. Doopravdy jsou však Boxtrolls jen společenství nepředvídatelných podivínů, oblečených do recyklovaných kartónových krabic. Když se ale Boxtrolls dostanou do hledáčku deratizátora Archibalda Snatchera (Ben Kingsley), musí se o Boxtrolls postarat právě Eggs.

V první ukázce působí film poměrně originálním dojmem a oblečky z krabic zahalují trolly dávkou tajemství. Jako tajemství působí i samotný teaser trailer, kde se tvůrcům podařilo poškádlit naši zvědavost, aniž by prozradili mnoho. Budeme sledovat, co se z těch legračních krabiček nakonec vyklube. 

The Boxtrolls: První trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest