The Seventh Son: Jeff Bridges drtí čarodějnice

The Seventh Son: Jeff Bridges drtí čarodějnice | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Je tu první trailer na chystanou fantasy o čaroději a jeho učni. Přidáváme plakáty a fotky.

Jeff Bridges už nejspíš nechce nosit starou nálepku legendárního flákače stříbrného plátna a rozhodl se, že trochu přitvrdí. Něco podobného vás jistě napadlo s příchodem upoutávek na URNU. Po zhlédnutí prvního traileru připravovaného The Seventh Son, vám dokonce možná zůstane na tváři uznalý výraz. Jestli totiž Sergej Bodrov (Mongol) dokázal do tohoto projektu naverbovat i Julianne Moore (Hannibal, Potomci lidí), má divák opravdu důvod, proč se těšit.

Příběh, který je adaptací knihy The Spook’s Apprentice (česky vydáno jako Učeň lovce duchů) napsanou Josephem Delaneyem, vypráví o osudech mistra Johna Gregoryho (Jeff Bridges), potulného čaroděje a lovce čarodějnic. Gregory zvaný „Strašák“ chrání měšťany před všelijakou havětí, zároveň je ale objektem jejich posměšků a podezíravosti. Gregory neustále hledá učně (mnoho předtím neobstálo) a když se objeví talentovaný Tom Ward (Ben Barnes - Letopisy Narnie: Princ Kaspian), získá Gregory kromě žáka i spolubojovníka proti silnému nepříteli. Tou je čarodějnice Mother Malkin (Julianne Moore), která plánuje velkou sešlost pro všechny nebezpečné a podoby-měnící potvory.

Nejen z traileru lze cítit velkou podobnost se spoustou filmů, které běžely v kinech nedávno. S dosti přivřenýma očima ale hodnotím video kladně. O gigantické animace tu není nouze, a když se přehlédne béčková zápletka, máme zde perfektní oddechovku. K tomu všemu hláškující Bridges a nestárnoucí Julianne Moore. Jo, těšme se!

Bodrov tímto fantasy debutuje ve sféře anglicky-mluvených filmů. Dobrodružství odehrávající se ve světech za tlustou stěnou reality jsou dnes v kurzu, a je proto dost pravděpodobné, že nějaký ten divák do kina přijde. Scénář napsali Max Borenstein (Godzilla) a Charles Leavitt (Krvavý diamant, Warcraft), v další rolích hrají Sam Claflin, Kit Harington, Olivia Williams, Djimon Hounsou a Antje Traue. Českou i slovenskou premiéru má The Sevent Son stanovenou na 17.10. 2013.

The Seventh Son: Trailer

 

Zdroje obrázků: Lengendary, IMP Awards, Collider

Galerie: 7

The Seventh Son: Jeff Bridges drtí čarodějnice | Fandíme filmu The Seventh Son: Jeff Bridges drtí čarodějnice | Fandíme filmu The Seventh Son: Jeff Bridges drtí čarodějnice | Fandíme filmu The Seventh Son: Jeff Bridges drtí čarodějnice | Fandíme filmu The Seventh Son: Jeff Bridges drtí čarodějnice | Fandíme filmu The Seventh Son: Jeff Bridges drtí čarodějnice | Fandíme filmu The Seventh Son: Jeff Bridges drtí čarodějnice | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest