Police Story 2013: Jackie pořád nemá akce dost

Police Story 2013: Jackie pořád nemá akce dost | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Jackie i na stará kolena přepisoval scénář, aby si ještě jednou zaskákal a zakopal. Navíc pro vás máme nejnovější fotky.

Jestli Jackie Chan svolí k účasti v testosteronem nabité týmovce Expendables 3, není stále stoprocentně jasnou věcí. Pokud na Stalloneovu nabídku přeci jen kývne, bude to pašák, ale seznam akčních borců je už tak narvaný, že Jackie ve filmu zazáří asi jen na několik minut. To v čínské novince Police Story 2013 bude mít asijská hvězda prostoru podstatně mnohem více.

Když režisér Sheng Ding přišel se scénářem nového dílu populární série Police Story za Chanem poprvé, tak jeho role neobsahovala žádná akční čísla. Postupem času se však začalo přepisovat. Natáčení akčních sekvencí Chana evidentně stále baví, protože je to podle jeho slov „vzrušení a pocit nadřazenosti“, když se filmují kaskadérské kousky bez použití drátů. Ve snímku bychom měli vidět Chana jako rozumného, milosrdného čínského policistu, který nejenže musí nahánět nebezpečného zločince, ale zároveň musí ještě řešit komplikovaný vztah se svou dcerou, kterou hraje Jing Tian (na fotce v galerii, kde sedí vedle Chana).

Nové Police Story bude hodně dramatické, ale bude ctít předešlé díly. Chan ještě dodal, že nás čekají zcela nově pojaté akční pasáže v jiném stylu. Přestože film momentálně prodělává poslední dodělávky v post-produkci, byl v dubnu veřejně promítán na mezinárodním festivalu v Pekingu. S čínskou premiérou se počítá na 24. 12. letošního roku. V galerii najdete oficiální filmový plakát, Jackieho v policejní uniformě a další fotografie, kde lze spatřit tvůrčí sestavu, (zleva) režisér Sheng Ding, Jackie Chan, Jing Tian a Liu Ye.

Galerie: 5

Police Story 2013: Jackie pořád nemá akce dost | Fandíme filmu Police Story 2013: Jackie pořád nemá akce dost | Fandíme filmu Police Story 2013: Jackie pořád nemá akce dost | Fandíme filmu Police Story 2013: Jackie pořád nemá akce dost | Fandíme filmu Police Story 2013: Jackie pořád nemá akce dost | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest