Black Panther 2: Nová upoutávka přibližuje Ironheart a Namora

Black Panther 2: Nová upoutávka přibližuje Ironheart a Namora | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Očekávaná marvelovka si dělá v pokladnách zálusk na obří tržby. Jsou tu nové plakáty.

Black Panther: Wakanda nechť žije se pochlubil novou, skoro minutovou upoutávkou. V té dostáváme daleko bližší pohled na nového Black Panthera a Ironheart (Dominique Thorne), novou uživatelku obrněného exoskeletu ve stylu Iron Mana. Také zaznívá jedna poměrně důležitá věc. Tělo antagonisty Namora (Tenoch Huerta) je potaženo vibraniem – proto je tak nebezpečným protivníkem.

Slavnostní premiéra filmu se uskuteční 26. října a v ten den se dočkáme prvních ohlasů od amerických novinářů. Očekávání diváků jsou přitom značná. V tuhle chvíli agentura NRG odhaduje, že tržby jen v amerických kinech za úvodní víkend dosáhnou částky 175 milionů dolarů. To by byla druhá nejvyšší úvodní tržba letošního roku po Doctoru Strangeovi 2 a třetí nejvyšší úvodní tržba od začátku pandemie. Tak či tak zřejmě půjde o rekordní úvodní tržbu měsíce listopadu. Dosavadní rekord drží Hunger Games: Vražedná pomsta z roku 2013, se 158 miliony.

Black Panther 2 také zveřejnil sadu nových plakátů, najdete je dole v galerii.

Ve snímku Black Panther: Wakanda nechť žije se královna Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) a Dora Milaje (včetně Florence Kasumby), snaží přimět svět, aby se po smrti krále T’Chally zemi nepletl do jejích interních záležitostí. Obyvatelé Wakandy se srovnávají s novou situací a hrdinové spolu s Nakií (Lupita Nyong’o) a agentem Everettem Rossem (Martin Freeman) hledají pro Wakandu novou cestu kupředu. Režíroval Ryan Coogler, jenž také znovu napsal scénář spolu s Joem Robertem Colem. Stávající obsazení nově doplňují Dominique Thorne jako Riri Williams, Tenoch Huerta jako Namor, Mabel Cadena jako Namora a Michaela Coel. Datum premiéry je stanovené na 10. listopadu 2022.

Foto: Marvel

Zdroje: Marvel, Deadline

Galerie: 7

Black Panther 2: Nová upoutávka přibližuje Ironheart a Namora | Fandíme filmu Black Panther 2: Nová upoutávka přibližuje Ironheart a Namora | Fandíme filmu Black Panther 2: Nová upoutávka přibližuje Ironheart a Namora | Fandíme filmu Black Panther 2: Nová upoutávka přibližuje Ironheart a Namora | Fandíme filmu Black Panther 2: Nová upoutávka přibližuje Ironheart a Namora | Fandíme filmu Black Panther 2: Nová upoutávka přibližuje Ironheart a Namora | Fandíme filmu Black Panther 2: Nová upoutávka přibližuje Ironheart a Namora | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest