Dare Me: Ženská variace na Klub rváčů

Dare Me: Ženská variace na Klub rváčů | Fandíme filmu
Studio Fox lanaří Natalie Portman do filmové adaptace populárního románu Megan Abott.

Dare Me od spisovatelky Megan Abbott je dle Amazonu jednou z nejlepších knih za loňský rok a zároveň je čerstvě nominována na prestižní  Anthony Award za nejlepší román. Tato cena se uděluje už od roku 1986 a za nejlepší román ji vyhrála například novela  Stiega Larssona Muži, kteří nenavidí ženy. Není proto překvapením, že se už vyrojilo několik informací o filmovém zpracování Dare Me.

Kniha pojednává o dvojici mladých roztleskávaček Addy Hanlon and Beth Cassidy. Obě vládnou roztleskávačskému týmu a většina vrstevnic k nim vzhlíží. V momentě, kdy k nim přichází nový trenér, se ovšem všechno mění. Beth je totiž odstrčena stranou, je nucena si svou popularitu získat zpět, ale uchýlí se k sebevraždě. Addy se snaží odhalit důvod sebevraždy a zjišťuje tak, že „hranice mezi loajalitou a láskou může být opravdu nebezpečná“.

Syrové zpracování dětské nevinnosti podle dostupných synopsí zkoumá ambice a moc mezi dvěma kamarádkami a podle mnohých se jedná o jakousi ženskou variaci na Fight Club. Už od oznámení je s projektem spojována Natalie Portman a režisér Michael Sucsy, který stojí za loňským romantickým dramatem Navždy spolu. Prozatím není o filmu moc dalších informací a kniha ještě nevyšla ani v českém jazyce, takže si na další podrobnosti budeme muset počkat.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest